Φεστιβάλ / Βραβεία

Το «The Room Next Door» του Πέδρο Αλμοδόβαρ θα κάνει πρεμιέρα στη Βενετία

of 10

Η πρώτη αγγλόφωνη μεγάλου μήκους ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «The Room Next Door» θα κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ της Βενετίας.

Το «The Room Next Door» του Πέδρο Αλμοδόβαρ θα κάνει πρεμιέρα στη Βενετία

Tο πρόγραμμα του Φεστιβάλ της Βενετίας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ηδη, ωστόσο, μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του χειμώνα, όπως τα «Joker: Folie a Deux», «Queer», «Maria» και «Beetlejuice Beetlejuice», το οποίο θα ανοίξει και το φεστιβάλ, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κάνουν την πρεμιέρα τους εκεί. Στην λίστα έρχεται να προστεθεί τώρα και η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «The Room Next Door».

Διαβάστε ακόμα: Η Τζούλιαν Μουρ θα πρωταγωνιστήσει στο «The Room Next Door» του Πέδρο Αλμοδόβαρ

The Room Next Door

Σύμφωνα με το Variety η πρώτη αγγλόφωνη μεγάλου ταινία του Αλμοδόβαρ θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το οποίο ξεκινά στις 28 Αυγούστου, στο διαγωνιστικό τμήμα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τίλντα Σουίντον και η Τζούλιαν Μουρ.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή της ταινία αλλά ακούγεται πως «θα επικεντρωθεί στη φιλία μεταξύ τριών γυναικών, τις οποίες υποδύονται δύο Βρετανίδες ηθοποιοί και μια Αμερικανίδα» και πως πρόκειται για «ένα δράμα μεταξύ μιας μητέρας και της κόρης της». Η ταινία θα είναι επίσης «στη γλώσσα του Σαίξπηρ». Δεν είναι σαφές εάν αυτό είναι μια αναφορά στο ιαμβικό πεντάμετρο, στην απλή αγγλική ή θα στηθεί ως κάποιο θεατρικό σκηνικό επηρεασμένο από τα έργα του μεγάλου Βάρδου.