Buzz

Η Σίρσα Ρόναν στο καστ της ταινίας «Τα Χρονικά της Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ

of 10

Η Σίρσα Ρόναν ετοιμάζεται να συνεργαστεί για τρίτη φορά με την Γκρέτα Γκέργουιγκ, αυτή την φορά για τη μεταφορά των βιβλίων του Κ. Σ. Λιούις «Τα Χρονικά της Νάρνια».

Η Σίρσα Ρόναν στο καστ της ταινίας «Τα Χρονικά της Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ

Εχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που μάθαμε πως η Γκρέτα Γκέργουιγκ θα σκηνοθετήσει «Τα Χρονικά της Νάρνια» για λογαρισμό του Netflix. Σε ένα πρότζεκτ το οποίο έχει χαρακτηριστεί από την ίδια ως αρκετά φιλόδοξο ενώ η παραγωγή της προχωρά με έναν αρκετά καλό ρυθμό.

Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε τίποτα για το καστ της ταινίας, ανακοινώθηκε πως η Σίρσα Ρόναν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία σε έναν άγνωστο ρόλο. Δεν είναι πρώτη φορά που η Ρόναν συνεργάζεται με την Γκέργουιγκ μιας και η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες δυο ταινίες της, τα «Lady Bird» και «Μικρές Κυρίες».

Επίσης είχε ανακοινωθεί πως η Γκέργουικ θα σκηνοθετήσει όχι μία αλλά δυο ταινίες για λογαριασμό του Netflix. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι αυτές, η μία σιγουρα θα είναι «Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα», με τα γυρίσματα να ήταν προγραμματισμένα να αρχίσουν φέτος το φθινόπωρο αλλά μεταφέρθηκαν στις αρχές του 2025.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις αφήνει πίσω του τη συνταξιοδότηση για χάρη του γιου του

Chronicles of Narnia 607

Η σειρά βιβλίων «Τα Χρονικά της Νάρνια» του Κ. Σ. Λιούις θεωρείται μια από τις καλύτερες σειρές λογοτεχνικής φαντασίας. Το 2005 είχαν ξεκινήσει να γίνονται μια σειρά από ταινίες, με πρώτη «Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα», στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστούσαν και οι Τίλντα Σουίντον, Τζέιμς ΜακΑβόι και Λίαμ Νίσον στη φωνή του λιονταριού Ασλαν. Αλλά δυστυχώς οι δυο επόμενες ταινίες, «Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν» το 2008 και «Ο Ταξιδιώτης της Αυγής» το 2010 δεν κατάφεραν να πετύχουν την επιτυχία της πρώτης, με το franchise να σταματάει απότομα.

Τα δικαιώματα αγοράστηκαν από την τότε 20th Century Fox (η οποία τα είχε πάρει από την Disney) από το Netflix, όπου ξεκίνησε αμέσως να ετοιμάζει διάφορες σειρές και ταινίες πάνω στο μαγικό κόσμο του Λιούις. Αν η Γκέργουικ πιάσει το franchise και πάλι από την αρχή ή θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενες, αυτό μένει να φανεί.