Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από το Mickey Mouse Club μέχρι τα Οσκαρ!

of 10

Τερματίζοντας το cute, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πρωταγωνιστούν στα βίντεο που αποδεικνύουν πως ήταν σταρ πολύ πριν το μάθουμε εμείς.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από το Mickey Mouse Club μέχρι τα Οσκαρ!

Η 89η Απονομή των Βραβείων οσκαρ βρίσκει τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ υποψήφιους - ο πρώτος για Α' Ανδρικό Ρόλο για το «La La Land» και δεύτερος για Καλύτερο Τραγούδι για το «Can't Stop the Feeling» από το «Trolls».

Είκοσι περίπου χρόνια πριν οι δυό τους άλωναν το τηλεοπτικό στούντιο στις δημοφιλείς εκπομπές του Mickey Mouse Club, που έχουν ανασυρθεί στην επιφάνεια πολλάκις τα τελευταία χρόνια, αλλά να που σήμερα μοιάζουν πιο «επίκαιρες» από ποτέ.

Ryan Gosling Justin Timberlake

Χαζέψτε παρακάτω μερικά αποσπάσματα από τη σταδιοδρομία των δύο παιδιών - θαυμάτων, όπως τις συγκέντρωσε το Billboard και προσέξτε τους guests: από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέχρι την Κριστίνα Αγκιλέρα!

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας









Δείτε κι αυτά