Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

You will be hunted! O Βιν Ντίζελ είναι αθάνατος στο «The Last Witch Hunter»

of 10

Μπάσα φωνή, κιλά από attitude και φλεγόμενα σπαθιά. Ο Βιν Ντίζελ τα δίνει όλα.

You will be hunted! O Βιν Ντίζελ είναι αθάνατος στο «The Last Witch Hunter»

Υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία μπορείς να βασιστείς. Οπως για παράδειγμα ότι ο Βιν Ντίζελ είναι ένας action star για θεατές που δε ζητούν πολλά. Ή καλύτερα για θεατές που ζητούν συγκεκριμένα πράγματα: Χορταστικό θέαμα και kickass δράση με, τον αέρα μιας b movie και μια υποψία campness στην ούγια.

Ο Βιν Ντίζελ το έκανε εξαιρετικά στην σειρά των «Χρονικών του Ρίντικ», ακόμη πιο εξαιρετικά στα «Fast and Furious» με αποκορύφωμα το «Furious 7» και τώρα δοκιμάζει μια ανάλογη συνταγή στο «The Last Witch Hunter» το φιλμ του Μπρεκ Αϊζνερ που τον θέλει, αθάνατο μαχητή του καλού που πολεμά μάγισσες στους αιώνες.

the last witch hunter 607

Εμείς τον συναντάμε στη σημερινή Νέα Υόρκη κι όπως μαθαίνουμε από τον Μάικλ Κέιν που φορά cool όπως πάντα το κολάρο ενός ιερέα, πως η ιστορία του δεν έχει τέλος. Εχει όμως μια καινούρια αρχή όταν μια αρχιμάγισσα δοκιμάζει να ρίξει στον κόσμο μια κατάρα που θα αφανίσει το ανθρώπινο είδος.

the last witch hunter poster 607

Προφανώς όμως δεν υπολόγιζε στον Βιν και στο φλεγόμενο ξίφος του -όχι δεν σας λέμε ψέμματα και ναι μιλάμε κυριολεκτικά κι όχι με φτηνά σεξουαλικά υπονοούμενα.

Εκτός από τον Ντίζελ και τον Μάικλ Κέιν, στο φιλμ πρωταγωνιστούν ακόμη ο Ελάιτζα Γουντ, η Ρόουζ Λέσλι (η Ιγκριτ του «Game of Thrones»), η Τζούλι Ενγκελμπρεχτ κι ο Ολαφουρ Ντάρι Ολαφσον.


Διαβάστε ακόμη: