Buzz

Ολος ο κόσμος μια σκηνή στο πρώτο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»

of 10

Υποκλιθείτε μπροστά στον Joker και την Harley Quinn στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Τοντ Φίλιπς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.

Ολος ο κόσμος μια σκηνή στο πρώτο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»

Ολος ο κόσμος μια σκηνή και σίγουρα για τους Joker και Harley Quinn είναι όλη δική τους. Και ενώ περιμένουμε για να τους απολαύσουμε στην ταινία «Joker: Folie à Deux» του Τοντ Φίλιπς, παίρνουμε μια μικρή γεύση από την παράνοια μέσα από το πρώτο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε μόλις.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Φίλιπς μαζί με τον Σκοτ Σλίβερς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρόκειται για ένα (τρελό) μιούζικαλ το οποίο θα περιέχει 15 διασκευές διάσημων τραγουδιών, με το soundtrack ίσως να περιέχει και μερικά καινούργια γραμμένα από την Lady Gaga. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga και μαζί τους και οι Μπρένταν Γκλίζον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και άλλοι.

joker folie a deux

Οι φανς άρχισαν να υποπτεύονται πως η Harley Quinn θα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία από τον τίτλο της μιας και το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή), μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων σε δύο ή και περισσότερα άτομα.

Θα καταφέρει και το σίκουελ να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως τις 4 Οκτωβρίου 2024 για να το ανακαλύψουμε.

joker folie a deux