Buzz

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έμαθε τι είναι ένας «intimacy coordinator» χάρη στα γυρίσματα του «Marty Supreme»

of 10

Παρά την πολυετή παρουσία της στον χώρο, η Πάλτροου δήλωσε πως μέχρι πρόσφατα ο όρος της ήταν παντελώς άγνωστος.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έμαθε τι είναι ένας «intimacy coordinator» χάρη στα γυρίσματα του «Marty Supreme»

Πάει καιρός από τότε που μάθαμε ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου, μετά από διάστημα πενταετούς απουσίας, επιστρέφει και πάλι στα κινηματογραφικά δρώμενα μέσα από τον ρόλο της στη επερχόμενη ταινία του Τζος Σάφντι, «Marty Supreme», στο πλευρό του Τίμοθι Σαλαμέ, η οποία στάθηκε η αφορμή να μάθει για πρώτη φορά στην καριέρα της (!) τι είναι ένας intimacy coordinator, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Διαβάστε ακόμη: Πρώτες φωτογραφίες του Τίμοθι Σαλαμέ στα γυρίσματα του «Marty Supreme»

«Πλέον υπάρχει κάτι που λέγεται intimacy coordinator, για το οποίο δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά πριν [...] Προέρχομαι από την εποχή που απλά γδυνόσουν, πήγαινες στο σετ και η κάμερα ήταν ανοιχτή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, με χιούμορ. Επιπλέον, μιλώντας για τα γυρίσματα της ταινίας του Στούντιο A24, εξήγησε πως υπήρξαν πολλές σκηνές, για τις οποίες η καθοδήγηση ενός intimacy coordinator ήταν απαραίτητη. «Υπάρχει πολύ σεξ σε αυτή την ταινία όπως θα δείτε. Πολύ!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Gwyneth Paltrow - Marty Supreme

Gwyneth Paltrow - Marty Supreme

Gwyneth Paltrow - Marty SupremeΗ Πάλτροου και ο συμπρωταγωνιστής της, Τίμοθι Σαλαμέ στα γυρίσματα της ταινίας

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα διευκρίνισε η Πάλτροου, υπήρξαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που η ίδια και ο Σαλαμέ αποφάσισαν από κοινού να ζητήσουν από τον intimacy coordinator της ταινίας να «απομακρυνθεί» για ορισμένες σκηνές: «Είπαμε, ‘Νομίζουμε ότι είμαστε εντάξει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς τη βοήθειά σου [...] Δεν ξέρω πώς είναι για τα παιδιά που ξεκινούν να ασχολούνται τώρα με την υποκριτική, αλλά προσωπικά αν κάποιος με καθοδηγούσε διαρκώς λέγοντας, ‘Εντάξει, και μετά αυτός θα βάλει το χέρι του εδώ,’ θα ένιωθα, ως καλλιτέχνης πολύ περιορισμένη από αυτό».