Buzz

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά (συγκινημένος και συγκινητικά) τον Τζέιμς Μποντ για πάντα

of 10

Τελευταία μέρα γυρίσματος του «No Time to Die», αποχαιρετισμός στα όπλα...

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά (συγκινημένος και συγκινητικά) τον Τζέιμς Μποντ για πάντα

Το «No Time to Die», το εμβληματικό κινηματογραφικό θύμα της πανδημίας, βγαίνει, τελικά, στον κόσμο και στη χώρα μας στις 30 Σεπτεμβρίου από την Tulip. Αλλά ακόμα κι αν η ζωή συνεχίζεται, ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν θα ξαναφορέσει το κοστούμι του Πράκτορα 007. Η παραγωγή κυκλοφόρησε ένα βίντεο, ομολογουμένως συγκινητικό - αν κι αυτόν τον καιρό συγκινούμαστε με οτιδήποτε περίπου - όπου ο ηθοποιός αποχαιρετά το ρόλο του και τους συνεργάτες του.

Δείτε ακόμη: Το νέο (και τελευταίο) τρέιλερ του «No Time to Die» είναι... recap κι αποχαιρετισμός

«Δουλεύω με κάποιους από εσάς από παλιά,» λέει ο Ντάνιελ Κρεγκ, «σχεδόν για όλη την καριέρα μου, τριάντα χρόνια, δηλαδή μπόλικο καιρό. Πολλοί από εσάς έχουν δουλέψει μαζί μου και στις πέντε ταινίες και λέγονται πολλά για το τι πιστεύω γι' αυτές τις ταινίες, αλλά... Αγάπησα κάθε λεπτό αυτών των ταινιών, ειδικά αυτής εδώ, γιατί κάθε πρωί είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί σας. Κι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές που μου έγιναν στη ζωή μου.»

Δείτε παρακάτω το βίντεο κι αποχαιρετήστε τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, από τις 30 Σεπτεμβρίου, στο «No Time to Die» στις αίθουσες.