Ενημέρωση

Σκυλιά, γατιά, κουνέλια και... κόκκορες στο «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2»

στα 10

Γνωρίστε τους παλιούς και νέους ήρωες του δεύτερου μέρους του «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» που βγαίνει στις αίθουσες στις 29 Αυγούστου.

Σκυλιά, γατιά, κουνέλια και... κόκκορες στο «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2»

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά;

Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ενα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Ομως το σοφό τσοπανόσκυλο, που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους. Στο μεταξύ, η Κλόη, η περίφημη γάτα, και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Παράλληλα, ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας και θα βοηθήσει την ατρόμητη Νταίζη, το ατρόμητο Σιχ Τσου της πρώτης ταινίας. Ολοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο κυνηγητό που θα κόψει την ανάσα από την αγωνία αλλά και από το γέλιο.

Το Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες, μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, από την Πέμπτη 29 Αυγούστου, σε διανομή της Tulip Entertainment.

Pets

Μαξ | Πρωταγωνίστης (θέλει δεν θέλει) της ταινίας, ο Μαξ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νέο του «μικροσκοπικό» αφεντικό, με τις φοβίες του, την εξοχή, μια γαλοπούλα που τον κυνηγάει συνεχώς και τον Κόκορα που θα του διδάξει τι σημαίνει να είσαι... ήρωας.

PEts

Δούκας | Ο τεράστιος φίλος του Μαξ, τον έχει πρότυπο, τον ακολουθεί σε κάθε περιπέτεια. Θα ξετρελαθεί με την εξοχή, θα νιώσει δέος μπροστά στον Κόκορα, θα είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαστούν.

Pets

Κόκορας | Ουαλικό τσοπανόσκυλο, λέει λίγα, εννοεί πολλά. Θα δαμάσει τις φοβίες του Μαξ και θα προδώσει τη... μοναξιά του.

pets

Χιονόμπαλας | Ο λευκός κούνελος που πιστεύει ότι είναι σούπερ ήρωας. Θα ακολουθήσει την νεοφερμένη Ντέιζι στην πιο δύσκολη αποστολή της ζωής του, να σώσουν τον λευκό τίγρη Χου από τα χέρια του σατανικού Σεργκέι.

Pets

Κλόη | Η απαθής, υπέρβαρη γάτα στην οποία τρέχουν όλοι για βοήθεια. Τα μαθήματα γάτας που θα κάνει στη Γκίτζετ θα αποδειχθούν τέραστια... επιτυχία.

Pets

Γκίτζετ | Το χνουδωτό Πομεράνιαν που νοιάζεται για την ομορφιά του, αλλά και για το παιχνίδι του Μαξ που έχει υπό την προστασία της. Θα αναγκαστεί να γίνει για λίγο... γάτα προκειμένου να μην καταλάβει κανείς τίποτα απ' όσα έχουν συμβεί.

PEts

Ντέιζι | Το μικροσκοπικό Σιχ Τσου με το δυσανάλογο θάρρος. Θα ηγηθεί της διάσωσης του Χου και θα γίνει αχτύπητο δίδυμο με τον Χιονομπαλά.

PEts

Ποπς | Ο γέρικος Ποπς που διδάσκει τα νέα κουτάβια. Θα αναλάβει για λίγο τον ατίθασο τίγρη, αλλά κυρίως θα δει τα κουτάβια του να... ενηλικιώνονται.


Το Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες, μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, από την Πέμπτη 29 Αυγούστου, σε διανομή της Tulip Entertainment.