Buzz

O Γούντι Αλεν αντεπιτίθεται: «Εχω κάνει όλα όσα το κίνημα του #MeToo θα ήθελε να πετύχει»

στα 10

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον τον υποστήριξε. Η Ντίλαν Φάροου επιτέθηκε στην Σκάρλετ Τζοχάνσον. Ο Γούντι Αλεν απάντησε κι αυτός με τη σειρά του.

O Γούντι Αλεν αντεπιτίθεται: «Εχω κάνει όλα όσα το κίνημα του #MeToo θα ήθελε να πετύχει»

Λίγο πριν την έξοδο του «Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» στις γαλλικές αίθουσες, ο Γούντι Αλεν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό France24, με φόντο τις δηλώσεις της Σκάρλετ Τζοχάνσον που δήλωσε πως τον υποστηρίζει και τον πιστεύεικαι της Ντίλαν Φάροου που επιτέθηκε στην Σκάρλετ Τζοχάνσον, επαναφέροντας τις κατηγορίες για την κακοποίηση της όταν ήταν παιδί από τον Γούντι Αλεν.

Woody Allen Με τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Σελίνα Γκόμεζ στα γυρίσματα του «Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη»

Οταν ρωτήθηκε ο Γούντι Αλεν από τον δημοσιογράφο για το αν μετανιώνει για τις δηλώσεις που είχε κάνει τον Ιούνιο στην Αργεντινή ότι είναι υπέρμαχος του #MeToo, o Γούντι Αλεν απάντησε: «Καθόλου».

«Εχω δουλέψει με εκατοντάδες ηθοποιούς και καμιά τους δεν παραπονέθηκε ποτέ για μένα. Ούτε ένα παράπονο. Δούλεψα με γυναίκες στην πρώτη γραμμή για χρόνια και πάντα η αμοιβή τους ήταν ίση με αυτή των ανδρών. Εχω κάνει όλα όσα το κίνημα του #MeToo θα ήθελε να πετύχει.»

Οσο για το γεγονός πως η ταινία του δεν έχει διανομή στην Αμερική, ο Γούντι Αλεν - που μόλις τέλειωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στην Ισπανία - δήλωσε, πάλι από τη Γαλλία: «Δεν με νοιάζει καθόλου. Αν αύριο κανείς δεν θέλει να χρηματοδοτήσει τις ταινίες μου, τα έργα μου ή να εκδώσει τα βιβλία μου, εγώ πάλι θα ξυπνούσα και θα ξεκινούσα να γράψω γιατί αυτό κάνω στη ζωή μου.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Αλεν δεν σκοπεύει να αποσυρθεί. Σκοπεύει να πεθάνει κάνοντας σινεμά