Buzz

Η Ναόμι Γουότς, η Λόρα Ντερν και η Πατρίσια Αρκέτ μιλούν για την εμπειρία «Ντέιβιντ Λιντς»

στα 10

Με αφορμή την επιστροφή του «Twin Peaks», τρεις από τις πιο σπουδαίες πρωταγωνίστριες του σύμπαντος του Ντέιβιντ Λιντς μοιράζονται στο φακό όλα όσα έζησαν δίπλα στο σκηνοθέτη της καρδιάς τους.

Η Ναόμι Γουότς, η Λόρα Ντερν και η Πατρίσια Αρκέτ μιλούν για την εμπειρία «Ντέιβιντ Λιντς»

Σε ένα αφιέρωμα στις γυναίκες του Ντέβιντ Λιντς, το περιοδικό W φωτογραφίζει τις Λόρα Ντερν, Ναόμι Γουοτς, Πατρίσια Αρκέτ και την Χέιλι Γκέιτς και Κρίστα Μπελ (που θα πρωταγωνιστούν στο επερχόμενο τρίτο κύκλο του «Twin Peaks»), αποκαλύπτοντας μικρά και μεγάλα μυστικά από τις συνεργασίες τους μέσα στις δεκαετίες.

Η Λόρα Ντερν θα θυμάται πάντα ότι ξεκίνησε μαζί του στα 16 της («Blue Velvet»), η Ναόμι Γουότς θα μιλήσει για το σεξ που είναι πάντα οργανικό στις ταινίες του («Mulholland Dr.) και η Πατρίσια Αρκέτ θα είναι για πάντα η Solid Gold - το ψευδώνυμο που της έδωσε στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Lost Highway».

Δείτε ακόμη: Το νέο «Twin Peaks» έχει μερικούς γρίφους για σας μέσα από τα νέα του teasers!

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφηση του W και παρακολουθήστε το βίντεο με τις Λόρα Ντερν, Πατρίσια Αρκέτ και Ναόμι Γουότς να μοιράζονται με το φακό ανεκτίμητες στιγμές μέσα στο σύμπαν του Ντέιβιντ Λιντς:

Lynch W

Lynch W

Lynch W

Lynch W

Lynch W

Lynch W

Lynch W


Περισσότερο «Twin Peaks» και Ντέιβιντ Λιντς

Twin Peaks 607

Διαβάστε εδώ τα recaps των επεισοδίων του πρώτου (θρυλικού) κύκλου του «Twin Peaks»

Twin Peaks