Buzz

Ο Τιμ Ροθ αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο του στο «Reservoir Dogs»

στα 10

Οταν ο Κουέντιν Ταραντίνο μέθυσε τον Τιμ Ροθ για να τον χαλαρώσει στην οντισιόν για τον ρόλο του κυρίου Πορτοκαλί.

Ο Τιμ Ροθ αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο του στο «Reservoir Dogs»

Ποιο είναι το μυστικό για να πάρεις τους ηθοποιούς που θες για την ταινία σου; Μα φυσικά να τους μεθύσεις πρώτα. Τουλάχιστον αυτή είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Αυτό δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του για την νέα του σειρά «Tin Star» ο Τιμ Ροθ όταν ρωτήθηκε για το πως πήρε τον ρόλο στην πρώτη ταινία του Ταραντίνο «Reservoir Dogs». «Διαβάζοντας ήδη τις 20 πρώτες σελίδες του σεναρίου ήμουν σε φάση “Ω, θέλω να είμαι σε αυτή την ταινία”. Ηταν τόσο όμορφα και έξυπνα γραμμένο. Ηταν και πολύ αστείο μάλιστα».

Διαβάστε ακόμα: Το «Reservoir Dogs» γιόρτασε τα 25 του χρόνια στην Τραϊμπέκα! Κι αυτά είναι τα 5 1/2 πράγματα που δεν ξέραμε για την ταινία

Reservoir Dogs

Ο Ροθ θυμάται πως βρέθηκε μια μέρα με τον Ταραντίνο και τον Χάρβεϊ Καϊτέλ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε και ήταν και παραγωγός της ταινίας. Αλλά οι προσπάθειες και των δυο τους να τον κάνουν να διαβάσει μερικές γραμμές από τον ρόλο του, αποτέλεσαν άκαρπες καθώς ο Ροθ τους είπε πως «ήταν χάλια στις οντισιόν». Οταν έμειναν οι δυο τους με τον Ταραντίνο, ο ίδιος τον πήγε σε ένα μπαρ να τα πιούνε και μετά επέστρεψαν σπίτι του Ροθ με περισσότερες μπύρες και «καταλήξαμε να διαβάζουμε ολόκληρο το σενάριο, κάθε μέρος του, πάνω από 10 φορές γιατί απλά είμασταν τύφλα στο μεθύσι τότε. Και κάπως έτσι πήρα τον ρόλο».

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα: