Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα κοσμικά της Βενετίας, Μέρος Τρίτο και τελευταίο

στα 10

Οσο η 68η Μόστρα της Βενετίας κορυφώνεται με τα αποψινά βραβεία και την επίσημη λήξη της, τόσο θα μας λείψουν οι κλεφτές ματιές στις προσωπικές στιγμές των άτακτων ή απόμακρων επωνύμων που φωτογραφήθηκαν φέτος στο κόκκινο χαλί.

Flix Team
Τα κοσμικά της Βενετίας, Μέρος Τρίτο και τελευταίο
Η Λουσίλα Σολά ανεβάζει τις μετοχές του Αλ Πατσίνο

Δείτε στο gallery στιγμιότυπα από την κοσμική πλευρά του Φεστιβάλ από την τελευταία εβδομάδα:

Φωτογραφίες 1 – 9: επίσημη πρεμιέρα για το «Tinker, Tailor, Soldier, Spy», με τους συντελεστές, Κόλιν Φερθ, Γκάρι Ολντμαν (πρωτοφανώς sober, περιποιημένο, γοητευτικότατο και με την πανέμορφη συνοδό του, τραγουδίστρια Αλεξάντρα Ιντενμπορο) και Τόμας Αλφρεντσον να αποδεικνύουν γιατί οι βρετανοί άντρες θεωρούνται από τους κομψότερους στον κόσμο.

Φωτογραφίες 10 – 12: η Κριτική Επιτροπή παρακολουθεί ταινίες και η μεγαλωμένη αλλά πάντα αυθεντικού στιλ Πάτι Σμιθ προκαλεί εκδηλώσεις λατρείας με τη μίνι συναυλία της.

Φωτογραφίες 13 – 14: η Ιβαν Ρέιτσελ Γουντ και η Κέιτ Γουίνσλετ που επιμένει να επιβληθεί ως σέξι, στην επίσημη πρεμιέρα του «Mildred Pierce».

Φωτογραφίες 15 – 16: επίσημη πρεμιέρα του «Dark Horse», με τη Σέλμα Μπλερ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφότου γέννησε.

Φωτογραφίες 17 – 18: επίσημη πρεμιέρα του «Shame», με τον Στιβ ΜακΚουιν και τον Μάικλ Φασμπέντερ που δεν έχει κόψει το κάπνισμο.

Φωτογραφίες 19 – 28: επίσημη πρεμιέρα του «Wilde Salome», με την Τζέσικα Τσαστέιν να μοιάζει με καλή νεράιδα και τον Αλ Πατσίνο να επιδεικνύει την κοπέλα του: είναι η Αργεντίνα Λουσίλα Σολά, είναι 32 χρόνων και, ναι, είναι ηθοποιός και παίζει και στο «Wilde Salome»!

Φωτογραφίες 29 – 32: επίσημη πρεμιέρα του «Killer Joe», όπου ο Εμίλ Χερς φιλά το κόκκινο χαλί που πάτησε ο σκηνοθέτης του, Γουίλιαμ Φρίντκιν.

Φωτογραφίες 33 – 35: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Μάρκο Μίλερ με την ακόμα καλλονή Μόνικα Βίτι, ο Μπερνάρντο Μπερτολούτσι δίνει στον Μάρκο Μπελόκιο το τιμητικό Χρυσό Λιοντάρι του, με πολλά κέφια και το κοινό περιμένει υπομονετικά στη βροχή να δει τους επώνυμους να περνούν.