Buzz

«Star Wars: The Force Awakens»: τα πρώτα πορτρέτα των ηρώων

στα 10

Με το έβδομο επεισόδιο της saga του «Πολέμου των Αστρων» να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μέχρι και την εξοδό του στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2015, έρχεται το Vanity Fair με μία αποκλειστική behind the scenes φωτογράφηση. Δείτε τη εδώ...

«Star Wars: The Force Awakens»: τα πρώτα πορτρέτα των ηρώων

Μία μέρα μετά την «Μay the 4th Be With You» ετήσια επέτειο και τα δώρα στους φανατικούς συνεχίζονται. Το εξώφυλλο του νέου Vanity Fair φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του μέλλοντός μας. Κομμάτι ήδη του κλασικού παρελθόντος μας, καθώς πρόκειται για τη συνέχεια της πιο δημοφιλούς, επιτυχημένης, αγαπημένης και cult κινηματογραφικής saga. Ο νέος «Πόλεμος των Αστρων», το «Star Wars: The Force Awakens», καταφέρνει να μας απασχολεί εδώ και δύο χρόνια, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα - με συνεχείς ειδήσεις που δίνουν με το σταγονόμετρο πληροφορίες για τους νέους ήρωες, τους νέους πρωταγωνιστές, τη συμμετοχή των παλιών, ποια θα είναι η προσέγγιση του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, ο οποίος κάθεται στο τιμόνι της νέας διαγαλαξιακής γενιάς.

Διαβάστε ακόμα: "Chewie, we' re home": 2ο teaser για το «Star Wars: The Force Awakens»

Το Vanity Fair υπόσχεται περεταίρω αποκαλύψεις. Θα βρει κανείς φωτογραφίες από το παρασκήνιο των γυρισμάτων (όπως αυτά της προετοιμασίας της Λουπίτα Νιόνγκ'ο με τους αισθητήρες του stop motion animation) αλλά και συνεντεύξεις με τους δημιουργούς (Λόρενς Κάσνταν στο σενάριο και Τζέι Τζέι Εϊμπραμς σενάριο και σκηνοθεσία), τους παραγωγούς και το καστ.

Δείτε ακόμα: May the 4th be with you! 10 σπάνια βίντεο για να γιορτάσεις την επίσημη ημέρα του «Πολέμου των Αστρων»!

Χαζέψτε λοιπόν το footage και μείνετε alert: μπορεί ο Ανταμ Ντράιβερ να αποκαλύπτει επιτέλους τη Σιθ περιβολή του (ο «Κάιλο Ρεν» του θα είναι «κακός»), όμως δεν έχουμε δει ακόμα πολλά. Οπως την αγαπημένη μας από το «Game Of Thrones» Γκουέντολιν Κρίστι που δεν ξέρουμε τι ρόλο έχει αναλάβει, ή τον Ντόμναλ Γκλίσον του «Ex Machina» που θα παίζει το γιο του Λουκ Σκάιγουόκερ.

Τι αποκαλύπτει ο ίδιος ο Εϊμπραμς; Οχι πολλά ακόμα. Ενα απωθημένο μόνο: ότι θέλει να σκοτώσει τον Τζαρ Τζαρ Μπινκς. «Θα ήθελα να βάλω κάπου στο background στην έρημο το σκελετό του Τζαρ Τζαρ Μπινκς. Σοβαρολογώ! Μόνο τρεις άνθρωποι θα το καταλάβουν, αλλά θα ξετρελαθούν!» είπε στο Vanity Fair.

STAR WARS VANITY FAIR 607 1

STAR WARS VANITY FAIR 607 2

STAR WARS VANITY FAIR 607 3

STAR WARS VANITY FAIR 607 4

STAR WARS VANITY FAIR 607 5

STAR WARS VANITY FAIR 607 6

STAR WARS VANITY FAIR 607 1

STAR WARS VANITY FAIR 607 8

STAR WARS VANITY FAIR 607 9

STAR WARS VANITY FAIR 607 10

Διαβάστε και δείτε ακόμη: