Buzz

Τα πλάνα για το Spider-Verse crossover θα αποκαλυφθούν μετά το «Spider-Man: No Way Home»

στα 10

Ας αρχίσει το χάος.

Τα πλάνα για το Spider-Verse crossover θα αποκαλυφθούν μετά το «Spider-Man: No Way Home»

Από τότε που ανακοινώθηκε πως το «Spider-Man: No Way Home» του Τομ Γουάτς θα είναι ένα κινηματογραφικό reunion, αν όχι όλων, των περισσότερων Spider-Man μαζί, αυτομάτως έγειρε κάποια ερωτήματα στους φανς για τον ρόλο του Doctor Strange στην ταινία και για το πόσο θα ενώσει τελικά το σύμπαν της Sony με αυτό του MCU, αλλά και πόσοι τελικά από τους παλιούς πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν.

Μέχρι στιγμής, πέρα από τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ο οποίος επιστρέφει ως Doctor Strange, έχουν επιβεβαιωθεί πως ο Τζέιμι Φοξ και ο Αλφρεντ Μολίνα, οι Electro (Amazing Spider-Man 2) και Doctor Octopus (Spider-Man 2) θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία. Από την άλλη η Εμα Στόουν πρόσφατα ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ως Γκουέν Στέισι. Ομως μέσα σε όλο αυτό το χάος υπάρχει κάποιο σχέδιο;

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα μυστικά που κρύβει το τρέιλερ του «Eternals» της Κλόι Ζάο

spider-man 607

Μιλώντας στο Variety ο πρόεδρος της Sony Motion Pictures Group, Σόνι Πάνιτς, δήλωσε πως υπάρχουν ήδη πλάνα για διάφορα crossovers, αλλά όλα αυτά θα αποκαλυφθούν μετά την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου. «Ναι, υπάρχει ένα πλάνο. Νομίζω πως τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο σε αρκετούς προς τα που πηγαίνουμε και πιστεύω πως όταν βγει το “No Way Home” θα αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερα πράγματα.»

Μέχρι στιγμής πάντως η Sony φαίνεται πως επικεντρώνεται περισσότερο σε ένα άλλο είδους Spider-verse, κυκλοφορώντας ταινίες βασισμένες στους κακούς του «Spider-Man». Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένουμε την ταινία «Venom: Let There Be Carnage», στις 21 Ιανουαρίου 2022 το «Morbius» και τον Γενάρη του 2023 το «Kraven the Hunter». Και από ό,τι φαίνεται έπεται και συνέχεια.