Φεστιβάλ / Βραβεία

«What a charming boy». Δείτε ένα ακόμη κλιπ από το «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στον καθρέφτη...

Flix Team
«What a charming boy». Δείτε ένα ακόμη κλιπ από το «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

Η καινούρια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έκανε σήμερα την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ των Καννών και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Δίχως spoilers, η ιστορία του φιλμ αφορά στην σχέση ενός πετυχημένου καρδιοχειρούργου με ένα νεαρό αγόρι το οποίο έχει πάρει υπό την προστασία του, και του οποίου η συμπεριφορά καταλήγει να απειλεί ολόκληρη την οικογένειά του.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix: «The Killing of a Sacred Deer»: Ενα θρίλερ εκδίκησης με τον τρόπο του Γιώργου Λάνθιμου

Παίζοντας με τους κανόνες ενός θρίλερ και χτίζοντας μια εξαιρετικά πετυχημένη ατμόσφαιρα απειλής, το «The Killing of a Sacred Deer» είναι ένα εντυπωσιακό φιλμ που κατορθώνει να συνθέσει τα πιο απροσδόκητα στοιχεία από το μεταφυσικό μέχρι το pulp κι από το υπαρξιακό έως την σάτιρα και την μαύρη κωμωδία, με απροσδόκητα αποτελέσματα.

the killing of a sacred deer 607

Διαβάστε ακόμη: Οταν οι Κάννες είδαν το «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

Πριν λίγες μέρες είχαμε δει το πρώτο κλιπ και τώρα, έκανε την εμφάνισή του ένα ακόμη. Εδώ η Ανα, η γυναίκα του καρδιοχειρουργού Στίβεν, μιλά με τον άντρα της λίγο πριν πέσουν για ύπνο μετά από την πρώτη της γνωριμία με το αγόρι που νωρίτερα είχαν καλέσει στο σπίτι τους για φαγητό.

Δείτε ακόμη: «Είναι οι ορμόνες». Πρώτο κλιπ του «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

Δείτε το εδώ:


Διαβάστε ακόμη: «Νικόλ, να θυμάσαι ότι γυρίζουμε μια κωμωδία». Το Flix στη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Λάνθιμου

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.