Buzz

«Γκάνγκστερ και χαμένος»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Ο ηθοποιός στράφηκε για ακόμη μια φορά εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ.

«Γκάνγκστερ και χαμένος»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ
To σχέδιο ανήκει στην πλευρά του Τραμπ, με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να κλαίει για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ (εικονογράφηση: A.F. Branco - 2016)

«Αυτό είπα αμέσως μετά την εκλογή του. Δώστου μια ευκαιρία. Δίνω σε όλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αυτός ο τύπος αποδείχθηκε τελείως χαμένος.»

Καλεσμένος του Στίβεν Κολμπέρ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στράφηκε ξανά εναντίον του Τραμπ, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Θυμηθείτε κι αυτό: Το «F... Trump» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη ζωντανή μετάδοση των φετινών Tony Awards

Fuck Trump

Οταν ο Κολμπέρ τον ρώτησε, με αφορμή το «Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, γιατί ο κόσμος γοητεύεται τόσο πολύ από τις ταινίες με γκάγνκστερ ο Ντε Νίρο απάντησε: «Στον κόσμο αρέσει πολύ ο τύπος του παράνομου, εκτός από το γεγονός ότι έχουμε έναν εκκολαπτόμενο γκάνγκστερ στον Λευκο Οίκο τώρα. Ακόμη, όμως, και οι γκάνγκστερ έχουν ηθική. Εχουν ένα κώδικα και ξέρεις ότι όταν δίνεις το λόγο σου είναι ο λόγος σου γιατί αυτό είναι που έχεις να δώσεις. Αυτός ο τύπος δεν ξέρει καν τι εννοεί με αυτά που λέει.»

Δείτε το απόσπασμα εδώ:


Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε απαντήσει σε μια από τις επιθέσεις του Ρόμπερτ Ντε Νίρο (στο «Fuck Trump» που είχε πει ο Ντε Νίρο στην απονομή των βραβείων Tony) γράφοντας πως το ΙQ του Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι πολύ χαμηλό από τις μπουνιές που έχει φάει από αληθινούς μποξέρ στις ταινίες...

Διαβάστε όλα όσα έχει πει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον Ντόναλντ Τραμπ: