Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο καταρρίπτει τις ελπίδες για ένα «Kill Bill Vol. 3»

στα 10

Τελικά όποιες ελπίδες κι αν είχαμε για ένα τρίτο «Kill Bill» έσβησαν κι αυτές...

Ο Κουέντιν Ταραντίνο καταρρίπτει τις ελπίδες για ένα «Kill Bill Vol. 3»

Μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο είναι και τα «Kill Bill», με τον ίδιο, τα τελευταία χρόνια, να μην αποκλείει το να γυρίσει και μια τρίτη ταινία μιας και το όνειρό του ήταν να κλείσει την ιστορία, ολοκληρώνοντάς την ως τριλογία, εστιάζοντας αυτή τη φορά στην τώρα μεγαλωμένη κόρη της Βεμίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/«Νύφη» για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της.

Ομως, και καθώς η καριέρα του, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, φτάνει προς το τέλος, με την ταινία «The Movie Critic» να είναι φαινομενικά και η τελευταία του, το να κάνει ένα τρίτο «Kill Bill» μοιάζει ολοένα και περισσότερο απίθανο. Κάτι που και ο ίδιο επιβεβαίωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό. Η τελευταία μου ταινία είναι για έναν κριτικό κινηματογράφου, έναν άνδρα κριτικό. Και παίζει στη δεκαετία του '70», είπε ο Ταραντίνο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι σαφής: «Eίναι γελοίο να θίγεται κανείς από το περιεχόμενο μιας ταινίας.»

Kill Bill actresses 607

Πριν έναν χρόνο και η Ούμα Θέρμαν είχε πως κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γινόταν, παρά τις οποίες ελπίδες κι αν έτρεφε και η ίδια. «Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω τίποτα γι 'αυτό. Εννοώ ότι έχει συζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχε πραγματική σκέψη ότι θα συμβεί, αλλά πολύ καιρό πριν. Δεν το βλέπω να γίνεται στο κοντινό μέλλον. Μισώ να απογοητεύω τους ανθρώπους. Ολοι εύχονται να συμβεί αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν είναι πρόκειται να γίνει κάτι αμέσως», είχε δηλώσει τότε η Θέρμαν.

Πάντως όσο αφορά το «The Movie Critic», η ταινία του αυτή θα μιλάει για έναν κριτικό κινηματογράφου που δούλευε σε ένα πορνοπεριοδικό, το οποίο διάβαζε ο Ταραντίνο στην εφηβεία του δουλεύοντας ως ανεφοδιαστής μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, και θα διαδραματίζεται το 1977 στη Νότια Καλιφόρνια με μια ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα παρόμοια με εκείνη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως Τράβις Μπικλ στον «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορσέζε.