Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 10 Αυγούστου

στα 10

Σημειώστε από τώρα ποιες ταινίες θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη και κάντε πρόγραμμα!

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 10 Αυγούστου

Οσο μπαίνουμε στον βαθύ Αύγουστο, μειώνεται (ευτυχώς!) ο αριθμός των νέων ταινιών.

Διαβάστε ποιες περιμένουμε να κυκλοφορήσουν την Πέμπτη, 10 Αυγούστου, δείτε trailer και κάντε πρόγραμμα από τώρα!

Κλικάρετε στον κάθε τίτλο για περισσότερα.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!

As Bestas

«Ο Εχθρός Δίπλα Μου» (As Bestas) του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν

Ο Βενσάν και η Ολγκά είναι ένα ζευγάρι από τη Γαλλία που ζει που εδώ και καιρό σε ένα χωριό στην ενδοχώρα της Γαλικίας. Εκεί ζουν μια ήσυχη καθημερινότητα, φυτεύοντας τα λαχανικά τους και ανακαινίζοντας εγκαταλειμμένα σπίτια, αν και η συμβίωσή τους με τους ντόπιους δεν είναι και τόσο ρόδινη. Η εναντίωσή τους στην προοπτική δημιουργίας ενός αιολικού πάρκου, θα πυροδοτήσει συγκρούσεις με τους γείτονες, και η συνύπαρξή τους δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Ο Ροντρίγκο Σορογκόγιεν του «Εκπτωτου» σε ένα θρίλερ επιβίωσης για το τέρας που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

i love greece

«I Love Greece» της Ναυσικά Γκερί Καραμαούνας

Eνα νεαρό ζευγάρι, ο Ζαν και η Μαρίνα - εκείνος Γάλλος και εκείνη Ελληνίδα - ταξιδεύουν στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Εκεί έρχονται σε επαφή με την πληθωρική οικογένεια της Μαρίνας, αλλά και με μία χώρα σε οικονομική κρίση. Καθώς ετοιμάζονται για ρομαντική απόδραση σε ένα μικρό κυκλαδικό νησί, σύσσωμη η οικογένεια της Μαρίνας αποφασίζει να τους συνοδεύσει. Τίποτα δεν πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει και τίποτα δεν κρύβεται κάτω από το διαπεραστικό ελληνικό φως.

Ρομαντική κωμωδία κάτω από το ελληνικό φως. Από τις 10 Αυγούστου στις αίθουσες.

les vengeances

«Γελάει Καλύτερα Οποιος Γελάει Τελευταίος» (Les Vengeances de Maître Poutifard) του Πιερ-Φρανσουά Μαρτάν-Λαβάλ

Ο Ρομπέρ Πουτιφάρ δεν τα βρήκε ποτέ εύκολα στη ζωή του. Ως δάσκαλος στο γυμνάσιο, τον κορόιδευαν οι μαθητές σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Μετά από τριάντα επτά χρόνια, ενώ ζει ακόμα με τη μητέρα του, ένας πικραμένος Πουτιφάρ τελικά αποσύρεται και τα αφήνει όλα πίσω. Ή μήπως όχι;

Βαθιά στο μυστικό του καταφύγιο, ο πρώην δάσκαλος σχεδιάζει εκδίκηση για τα πρώτα παιδιά που του έκαναν τη ζωή κόλαση πριν από είκοσι χρόνια, αυτά που του κατέστρεψαν τη μοναδική ευκαιρία για έρωτα. Οι στόχοι του είναι ο μικρός Άντονι, πλέον διάσημος σεφ. Οι κακές δίδυμες Καμίλ & Μελανί, που έχουν γίνει δημοφιλείς influencers στο Instagram, και η διεθνής ποπ σταρ Όντρεϊ, που συνήθιζε να βασανίζει τον δάσκαλο με την απεχθή «φωνή αγγέλου» της.

Το σχέδιο εκδίκησης του Πουτιφάρ πηγαίνει καλά, μέχρι που η μητέρα του το ανακαλύπτει… και το κάνει ακόμα καλύτερο! Ως ομάδα, αυτό το απίθανο δίδυμο, θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό!

evil under the sun

«Δύο Εγκλήματα Κάτω από τον Ήλιο» (Evil Under the Sun) του Γκάι Χάμιλτον

Ο εκατομμυριούχος Σερ Ορας Μπλατ έχει χάσει ένας αμύθητης αξίας διαμάντι κι αναθέτει στον Ηρακλή Πουαρό να το βρει. Ο παγκοσμίου φήμης και περιστρεφόμενου μυστακίου Βέλγος ντετέκτιβ θ' αναγκαστεί να κάνει διακοπές (πράγμα που δυσαρεστεί κι αυτόν και τους οικοδεσπότες του), σ' ένα νησάκι της Αδριατικής, στο ξενοδοχείο της Ντάφνι Κασλ, όπου συχνάζουν κατά κύριο λόγο πλούσιοι Βρετανοί. Οταν, όμως, η επιθυμητή και κακομαθημένη σταρ του θεάτρου, Αρλίνα, βρεθεί νεκρή με το μαγιό στην παραλία, ο Πουαρό θα βάλει το μυαλό του σε εντατική λειτουργία, εξετάζοντας άλλοθι και πιθανούς ενόχους.

Μετά από μια σειρά πολεμικά δράματα και μπόλικες ταινίες Τζέιμς Μποντ, ο Γκάι Χάμιλτον στήνει μια Αγκαθα Κρίστι (τη δεύτερή του, μετά το «The Mirror Crack'd» με την Αντζελα Λάνσμπερι ως Μις Μαρπλ), όπως της αξίζει. Ολα είναι καλοκαίρι και τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο...

sweet movie

«Sweet Movie» του Ντούσαν Μακαβέγιεφ

Οι ιστορίες δύο γυναικών. Στην πρώτη, η Καναδή Μις Κόσμος 1984, με γεννητικά όργανα που ακτινοβολούν, κερδίζει στον διαγωνισμό «Η πιο παρθένα». Το έπαθλο είναι ένας σύζυγος, μεγιστάνας της γαλακτοβιομηχανίας. Στη δεύτερη, η Άννα Πλανέτα οδηγεί ένα καράβι γεμάτο ζαχαρωτά και τον Καρλ Μαρξ –αντί για γοργόνα– στην πλώρη, στα κανάλια του Άμστερνταμ.

Η σουρεαλιστική εμβληματική ταινία του Ντούσαν Μακαβέγιεφ με τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!