Buzz

Πείτε καλημέρα στο «Hobbit»

στα 10

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες τρεις φωτογραφίες από το «Hobbit», αποκλειστικά στο Entertainment Weekly προς το παρόν. Προς μεγάλη μας χαρά, η ατμόσφαιρα είναι απαράλλαχτη με τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Πείτε καλημέρα στο «Hobbit»
Ο Μπίλμπο - Μάρτιν Φρίμαν διαβάζει το απαιτητικό πρόγραμμα γυρισμάτων του "Hobbit"

Τρεις φωτογραφίες από το «Hobbit» δημοσίευσε το Entertainment Weekly και, βλέποντας τες (στο gallery), συνειδητοποιεί κανείς ότι ο Πίτερ Τζάκσον, μεταφέροντας στην οθόνη το άλλο θρυλικό μυθιστόρημα του Τόλκιν, προσθέτει όσο περισσότερα στοιχεία, ήρωες και ηθοποιούς από τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» μπορεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να προετοιμαστείς ψυχολογικά για τέτοιου είδους γυρίσματα,» λέει ο Τζάκσον. Οταν βγάλαμε το πρόγραμμα για το ‘Hobbit’, μ’ έπιασε η ψυχή μου βλέποντας ότι θα είχαμε 254 μέρες γύρισμα. Είναι μόνο 12 μέρες λιγότερες από τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», αν και γυρίζουμε μόνο δύο ταινίες!»

Ο Μάρτιν Φρίμαν του «Shaun of the Dead» και του «Hot Fuzz» είναι ο νεαρός Μπίλμπο, ενώ ο Ιαν ΜακΚέλεν κρατά το ρόλο του Γκάνταλφ. Ο Πίτερ Τζάκσον λέει για τον ηθοποιό, ότι βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα: «Κατά κάποιον τρόπο, ο ρόλος του στο ‘Hobbit’ είναι πιο δύσκολος τεχνικά από εκείνον στον ‘Αρχοντα των Δαχτυλιδιών’, γιατί έχει σκηνές με 14 πιο μικροσκοπικούς ήρωες – προφανώς οι νάνοι και τα Χόμπιτ είναι πιο κοντά… Θυμάμαι ότι του είπα, ‘Κοίταξε, αυτό εδώ δεν είναι Περιμένοντας τον Γκοντό, ούτε Βασιλιάς Λιρ. Αυτό είναι το Χόμπιτ, είναι σοβαρή δουλειά!»

Αλλά ο Ιαν ΜακΚέλεν δεν είναι ο μόνος από το καστ του «Αρχοντα» που θα εμφανιστεί στο «Hobbit» - κοντά του θα βρίσκονται και οι Ορλάντο Μπλουμ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αντι Σέρκις, Κρίστοφερ Λι, Ιαν Χολμ (ο Μπίλμπο σε μεγαλύτερη ηλικία), ακόμα και ο Ελάιτζα Γουντ. Καινούρια στην εμπειρία θα είναι η Εβάντζελαϊν Λίλι, η Κέιτ του «Lost», η οποία, άλλωστε, ήταν ζευγάρι με τον Ντόμινικ Μόναχαν, τον Μέρι του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε και στο «Lost», γιατί η ζωή μας κύκλους κάνει.

Το πρώτο μέρος του «Hobbit» θα κάνει την εμφάνισή του στις 24 Δεκεμβρίου του 2012.