Buzz

Ο Ορλάντο Μπλουμ και το παρεάκι του «Hobbit»

στα 10

Ο Πίτερ Τζάκσον ποστάρει στη σελίδα του στο Facebook ότι ο Ορλάντο Μπλουμ θα ξαναείναι ο Λέγκολας στο «Hobbit». Κι αμέσως έχει 11.000 like!

Ο Ορλάντο Μπλουμ και το παρεάκι του «Hobbit»
Πίτερ, με φώναξες;

«Πριν από δέκα χρόνια, ο Ορλάντο Μπλουμ ενσάρκωσε τον Λέγκολας και δημιούργησε έναν ήρωα – πρότυπο. Με χαρά μπορώ ν’ ανακοινώσω σήμερα ότι θα επισκεφθούμε ξανά μαζί τη Μέση Γη. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε πάλι με τον Ορλάντο. Το αστείο είναι ότι εγώ δείχνω μεγαλύτερος – κι εκείνος όχι! Μάλλον γι’ αυτό του πάει τόσο να κάνει το ξωτικό!»

Αυτά γράφει ο Πίτερ Τζάκσον στο facebook και συγκεντρώνει, σιγά σιγά, όλους τους πρωταγωνιστές του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» στο «Hobbit». Κι ενώ ο Γκάνταλφ, ο Ελροντ και το Γκόλουμ υπάρχουν ως ήρως στο βιβλίο του Τόλκιν, εξ ου και η συμμετοχή των Ιαν ΜακΚέλεν, Χιούγκο Γουίβινγκ και Αντι Σέρκις, ο Τζάκσον βρήκε πώς να βολέψει κι άλλους, ώστε να υπάρχει θέση και για τον Λέγκολας, την Κέιτ Μπλάνσετ ως Γκαλάντριελ, τον Ιαν Χολμ ως Μπίλμπ και το Ελάιτζα Γουντ ως Φρόντο. Το «Hobbit» έχει ημερομηνία εξόδου στην Αμερική τον Δεκέμβριο του 2012.