Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2019: Ακούστε και τα 15 τραγούδια που διεκδικούν μια θέση στην πεντάδα των Οσκαρ

στα 10

Ανακοινώθηκαν οι 15 τίτλοι τραγουδιών που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μια θέση στην πεντάδα των Οσκαρ.

Oscars 2019: Ακούστε και τα 15 τραγούδια που διεκδικούν μια θέση στην πεντάδα των Οσκαρ

Με το «Shallow» από το «Ενα Αστέρι Γεννιέται» να πλασάρεται ως κάτι περισσότερο από αδιαφιλονίκητο φαβορί, θα μπορούσε να πει κανείς πως η φετινή βραχεία λίστα με τα τραγούδια που μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στα Οσκαρ είναι από ενδιαφέρουσα και πάνω.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2019: Αυτές είναι οι 9 ταινίες που διεκδικούν θέση στην πεντάδα του Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

Αν θέλετε προβλέψεις, σημειώστε σίγουρα ένα από τα τραγούδια της Μαίρη Πόπινς, σίγουρα το «All the Stars» από το «Black Panther», σίγουρα την Ντόλι Πάρτον και για την πέμπτη θέση παίξτε ανάμεσα στις μπαλάντες των Κοέν και τη Sade ή ακόμη και το τραγούδι από το «Beautiful Boy».

When A Cowboy Trades His Spurs For Wings από το «The Ballad of Buster Scruggs»


Treasure από το «Beautiful Boy»


All The Stars από το «Black Panther»


Revelation από το «Boy Erased»


Girl In The Movies από το «Dumplin»


We Won’t Move από το «The Hate U Give»


The Place Where Lost Things Go από το «Mary Poppins Returns»


Trip A Little Light Fantastic από το «Mary Poppins Returns»


Keep Reachin από το «Quincy»


I’ll Fight από το «RBG»


A Place Called Slaughter Race από το «Ralph Breaks the Internet»


OYAHYTT από το «Sorry to Bother You»


Shallow από το «A Star Is Born»


Suspirium από το «Suspiria»


The Big Unknown από το «Widows»


Η οσκαρική κούρσα για το 2019 έχει ήδη ξεκινήσει. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των κριτικών ενώσεων, τις Χρυσές Σφαίρες, τις προβλέψεις και το παρασκήνιο γύρω από την πιο χρυσή βραδιά του Χόλιγουντ στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς

Η 91η Απονομή των Βραβείων OSCAR® μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά στις 24 Φεβρουαρίου (προς ξημερώματα 25) από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 1HD, με ελληνικό σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα, απευθείας από το Λος Aντζελες. Για πρώτη φορά ελληνικό κανάλι θα βρεθεί στο κόκκινο χάλι των βραβείων OSCAR® και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προσελεύσεις των διασήμων και τις αποκλειστικές τους δηλώσεις στο μικρόφωνο του Γιώργου Σατσίδη. Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει με τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί και θα κορυφωθεί στις 03.00, με την έναρξη της απονομής. Ως τότε, μη χάσεις τα περισσότερα από 80 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, με ταινίες οι οποίες έχουν βραβευτεί ή ήταν υποψήφιες για OSCAR®.