Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - B' Ανδρικός Ρόλος

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Flix Team
Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - B' Ανδρικός Ρόλος

Χωρίς φαβορί (θυμηθείτε πέρσι την εκπληκτική μεν, αναπάντεχη δε βράβευση του Μαρκ Ράιλανς έναντι του Σιλβέστερ Σταλόνε), η εν λόγω κατηγορία θα βρει τρεις υποψήφιους να αγωνιούν περισσότερο από τους άλλους.

Αυτοί είναι ο Μαχερσάλα Αλι του «Moonlight» ο οποίος έχει κερδίσει και το αντίστοιχο βραβείο του Σωματείου των Ηθοποιών, ο Ντεβ Πατέλ του «Lion» που ταιριάζει ιδανικά και στο diversity (θα είναι ο πρώτος Ινδός που κερδίζει Οσκαρ) και εντάξει είναι και συμπαθητικός και ο... Μάικλ Σάνον του «Νοcturnal Animals» - ο τελευταίος για το μοναδικό λόγο ότι είναι πολύ αγαπητός στη βιομηχανία, πράγμα που φαίνεται και από την υποψηφιότητά του (μοναδική για την ταινία του Τομ Φορντ) που κανείς δεν περίμενε.

Διαβάστε κι αυτό: Βραβεία Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες

Moonlight Ali 607 Μαχερσάλα Αλι

ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ 2017 / ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ FLIX


Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Dev Patel 607 Ντεβ Πατέλ

michael shannon nocturnal animals 607 Μάικλ Σάνον

Ο Τζεφ Μπρίτζες, υποψήφιος εδώ για το εξαιρετικό «Hell or High Water» είναι ο μόνος που έχει ξαναπροταθεί στην κατηγορία (είναι η έβδομη υποψηφιότητά του) και ο μόνος που έχει κερδίσει Οσκαρ - το 2010 για το «Crazy Heart». Μακρινό outsider και ο Λούκας Χέτζις του «Manchester by the Sea» που μπορεί να αρκεστεί σε ένα ρόλο και μια υποψηφιότητα που θα ζήλευαν πολλοί από τους 20χρονους συνομίληκούς του.

Hell or High Water 607 Τζεφ Μπρίτζες

Manchester by the Sea 607 Λούκας Χέτζις

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

oscar Poster 2017 607

Αναζητήστε εδώ ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την οσκαρική κούρσα που θα μας οδηγήσει στην 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ