Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συνιστά Κρις Χέμσγουερθ για τη σωτηρία της Ανθρωπότητας!

στα 10

Στην προετοιμασία του για το «Robopocalypse», ο Σπίλμπεργκ μοιάζει να επέλεξε τον πρωταγωνιστή του, ο οποίος φέρνει μαζί του και τους πρόσφατους εμπορικούς θριάμβους που ο Στίβεν μοιάζει να χρειάζεται…

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συνιστά Κρις Χέμσγουερθ για τη σωτηρία της Ανθρωπότητας!

Μπορεί την προηγούμενη χρονιά ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να κατέβηκε με δύο φιλόδοξες ταινίες, τις «Περιπέτειες του Τεντέν» και το «Αλογο του Πολέμου», αλλά, ενώ και οι δύο κινήθηκαν απόλυτα ικανοποιητικά, τόσο στο box office, όσο και στην κριτική τους αξιολόγηση, καμία δεν έκανε την έκπληξη, διεκδικώντας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη φιλμογραφία του σκηνοθέτη. Αυτό μοιάζει να σχεδιάζει τώρα ο Σπίλμπεργκ, με το «Robopocalypse» που προορίζεται – μην κρατάτε ακόμα την ανάσα σας – για τις 25 Απριλίου 2014.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ντάνιελ Χ. Γουίλσον, το «Robopocalypse» εκτυλίσσεται στο κοντινό μέλλον, όταν μια μονάδα τεχνητής νοημοσύνης, με την ονομασία Archos, έχει κυριεύσει τον κόσμο και ετοιμάζεται ν’ αφανίσει το ανθρώπινο είδος. Κι εκεί κάπου ο Κρις Χέμσγουερθ θ’ αναλάβει δράση!

Το σενάριο της ταινίας γράφει ο Ντρου Γκόνταρντ (του «Cloverfield» και του «Cabin in the Woods»), έχοντας μάλιστα ξεκινήσει τη διασκευή παράλληλα με τη συγγραφή του μυθιστορήματος, μια και ο Σπίλμπεργκ είχε ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα από τον Γουίλσον. Η ταινία θα είναι μια συμπαραγωγή της Dreamworks και τη Fox.

Ο Κρις Χέμσγουερθ, εν τω μεταξύ, ετοιμάζεται για το σίκουελ του «Thor», το «Thor: The Dark World», αλλά και για το «Rush» του Ρον Χάουαρντ, όπου θα υποδυθεί τον Νίκι Λάουντα.