Buzz

Αυτό το λες και ανατροπή. Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει στο «Scream VII»

στα 10

Σε μια κίνηση που μοιάζει περισσότερο ως απόγνωση της Spyglass για να κατευνάσει τους θυμωμένους φανς, μετά την απόλυση της Μπαρέρα και σώσει το franchise, φέρνει πίσω την Κάμπελ αλλά και τον δημιουργό της σειράς Κέβιν Γουίλιαμσον στην σκηνοθεσία.

Αυτό το λες και ανατροπή. Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει στο «Scream VII»

Και εκεί που όλοι μας νομίζαμε πως το «Scream VII» ήταν νεκρό, μετά την άδικη απόλυση της Μελίσα Μπαρέρα λόγω των «αντισημιτικών» δηλώσεών της όσο αφορά τον πόλεμο στη Γάζα και την υποστήριξή της στην Παλαιστίνη, την αποχώρηση της Τζένα Ορτέγκα και λίγο αργότερα του σκηνοθέτη της ταινίας Κρίστοφερ Λάντον, στο κλίμα του franchise έρχεται η ανατροπή.

Η Spyglass ανακοίνωσε πως η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει για να παίξει τον ρόλο της Σίντνεϊ Πρέσκοτ στο «Scream VII», με τον δημιουργό και σεναριογράφο του franchise Κέβιν Γουίλιαμσον να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Η Κάμπελ ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram γράφοντας πως «ενώ ήμουν τόσο απίστευτα τυχερή που έκανα αυτές τις ταινίες τόσο με τον μάστορα του τρόμου Γουές Κρέιβεν όσο και με την υπέροχα ταλαντούχα ομάδα των Ματ και Τάιλερ, ονειρευόμουν για πολλά χρόνια πόσο καταπληκτικό θα ήταν να κάνω μια από αυτές τις ταινίες με τον Κέβιν Γουίλιαμσον στην σκηνοθεσία. Και τώρα συμβαίνει: Ο Κέβιν Γουίλιαμσον θα σκηνοθετήσει το “Scream 7”!»

Διαβάστε ακόμα: Ο Κέβιν Γουίλιαμσον θέλει τη Νιβ Κάμπελ πίσω στο «Scream»

Η Κάμπελ είχε δηλώσει πως αποχωρεί από το franchise, λίγο πριν τα γυρίσματα του «Scream VI» λόγω οικονομικών διαφορών με το στούντιο λέγοντας πως «ένιωσα ότι η προσφορά που μου παρουσιάστηκε δεν ισοδυναμούσε με την αξία που έδωσα στο franchise. Ηταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να προχωρήσω παρακάτω.»

Ολα αυτά φυσικά γίνονται για να ηρεμήσουν οι φανς μετά από την απόλυση της Μπαρέρα λέγοντας την παράλογη και ανήθικη κατηγορώντας την Spyglass για φίμωση της ελευθερίας του λόγου. Τώρα πόσο καλά θα δεχθούν όλες αυτές τις αλλαγές οι φανς θα φανεί στο box office όταν κυκλοφορήσει η ταινία.