Buzz

«Let's go shopping»: teaser trailer για το «The Bling Ring» της Σοφία Κόπολα

στα 10

Ετοιμο για την κατά πάσα πιθανότητα πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών και την έξοδο του στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούνιο του 2013, το «The Bling Ring» της Σοφία Κόπολα αποκαλύπτει τις πρώτες του εικόνες...

«Let's go shopping»: teaser trailer για το «The Bling Ring» της Σοφία Κόπολα

Υπό του ήχους του «Crown on the Ground» των Sleigh Bells και με σύνθημα το «Let's go shopping», η συμμορία της Σοφία Κόπολα, με οδηγό την Εμα Γουάτσον ξαφρίζει τα σπίτια των πλουσίων και ζει το ωραίοτερο πάρτι της ζωής της...

Πιο ενεργητική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της (εντάξει ίσως με εξαίρεση τη «Μαρία Αντουανέτα»), η Σοφία Κόπολα συνεχίζει το οδοιπορικό της στην άγρια εφηβεία, καταγράφοντας αυτή τη φορά την αληθινή ιστορία μιας παρέας παιδιών που έγιναν διάσημα επειδή από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι και τον Αύγουστο του 2009 συγκέντρωσαν 3 εκατομμύρια δολάρια μετά από επιδρομή στα σπίτια διασήμων (ανάμεσα τους αυτά της Πάρις Χίλτον, του Ορλάντο Μπλουμ και της Λίντσεϊ Λόχαν).

2

Εμπνευσμένη από τα πραγματικά γεγονότα (τα περισσότερα καταγράφηκαν στο άρθρο του Vanity Fair «Οι Υποπτοι φορούσαν Λουμπουταν»), η Κόπολα βρήκε στις δυναμικές ανάμεσα στα μέλη της «The Bling Ring» όλα εκείνα τα θέματα που τη γοητεύουν: τη σχέση γονιών και παιδιών, την εμμονή με τη διασημότητα, την άγονη αναζήτηση του glam, την ενηλικίωση, μιλώντας ακόμη μια φορά για τον... εαυτό της.

Το «The Bling Ring», εκτός απροόπτου θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 66ο Φεστιβάλ Καννών, ενώ βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούνιο.

Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser trailer:


Διαβάστε περισσότερα: