Buzz

«Εχω ένα μήνυμα για τον Πρόεδρο Σνόου!» Δείτε το τελευταίο trailer των «Αγώνων Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο»

στα 10

H «Κοτσυφόκισσα» Kάτνις μετατρέπεται σε πρωτεργάτρια της επανάστασης και απειλεί ευθέως τον Πρόεδρο Σνόου, στο νέο συναρπαστικό trailer του «The Hunger Games - Mockingjay Part 1».

«Εχω ένα μήνυμα για τον Πρόεδρο Σνόου!» Δείτε το τελευταίο trailer των «Αγώνων Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο»

Είμαστε σε αντίστροφη μέτρηση: η αρχή του τέλους μιας υπέροχης τριλογίας έρχεται σε λιγότερο από έναν μήνα (20 Νοεμβρίου η έξοδος στην Ελλάδα από τη Σπέντζος Film, μαζί με την Αμερική και τον κόσμο) και το νέο trailer των «Αγώνων Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο» δεν αφήνει καμία αμφιβολία - το σινεμά έχει αποκτήσει την νέα γυναίκα-σύμβολο των νεανικών (κι όχι μόνο) ανησυχιών μας. Η Κάτνις, όπως δυναμικά την ερμηνεύει η Τζένιφερ Λόρενς, έχει μετατραπεί πλέον σε κλασική ηρωίδα, σηκώνοντας ένα franchise στους ώμους της, γράφοντας τη δική της κινηματογραφική ιστορία κι ανοίγοντας με το τόξο της νέους δρόμους: το νέο είδος του girl power action movie.

«Αγώνες Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο» teaser: υποδεχτείτε την Κάτνις, αρχηγό της Επανάστασης!

hunger game Katniss back 607

Σ’ αυτήν, την τρίτη ταινία της ιστορίας (πρώτο μέρος του τρίτου και τελευταίου κεφαλαίου, για την ακρίβεια), η Κάτνις Εβερντιν βρίσκεται στον Τομέα 13, έχοντας τερματίσει για πάντα τους Αγώνες Πείνας κι απλώνοντας τα φτερά της (sic) για να φέρει τη σωτηρία σε μια ολόκληρη χώρα που εμπνέεται από το αμείωτο θάρρος της.

Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε και ακούστε τη βροντερή της απειλή στον Πρόεδρο Σνόου:

.

Διαβάστε ακόμα: