Buzz

Ο Χιου Γκραντ πιστεύει πως είναι αρκετά μεγάλος για να παίξει σε κάποια ρομαντική κομεντί

στα 10

Πάντως ο ίδιος λέει ότι προτιμά περισσότερο τους ρόλους που του προτείνουν τώρα που έχει μεγαλώσει.

Ο Χιου Γκραντ πιστεύει πως είναι αρκετά μεγάλος για να παίξει σε κάποια ρομαντική κομεντί

Το όνομα του Χιου Γκραντ έγινε συνώνυμο με την αναγέννηση των ρομαντικών κομεντί την δεκαετία των ‘90s με τις αρχές των ‘00s. Ο ίδιος μπορεί να πρωταγωνίστησε με μερικές από τις πιο κλασσικές ταινίες του είδους, όπως τα «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία», «Notting Hill», «Love Actually» και στις ταινίες της «Bridget Jones», αλλά τώρα πιστεύει πως πλέον είναι πολύ μεγάλος και πιο άσχημος για να παίξει τέτοιου είδους ρόλους.

Αυτό είπε στην Ντρου Μπάριμορ στο talk show της «The Drew Barrymore Show» όταν η ίδια τον ρώτησε για τη μετατόπισή του αυτή από τις ρομαντικές κομεντί. «Eγινα πολύ μεγάλος, χοντρός και άσχημος για να κάνω ρομαντικές κομεντί, προφανώς. Ετσι μου πρότειναν πιο ενδιαφέροντα πράγματα», δήλωσε ο 63χρονος ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα: Ο σκηνοθέτης του «Love Actually» μετανιώνει για τα fat shaming αστεία στην ταινία

notting hill

Στα μάτια του Γκραντ όμως το ότι μεγάλωσε του έφερε μόνο πιο ικανοποιητικές δουλειές, οι οποίες πιστεύει ότι με τη σειρά του έχει βελτιώσει την υποκριτική του. «Εγινα λίγο καλύτερος [στη δουλειά μου], αφού έκανα παιδιά, παντρεύτηκα κι έγινα πιο ευτυχισμένος.»

Βέβαια η Μπάριμορ, με την οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2007 «Music and Lyrics» εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο Γκραντ μπορεί να επιστρέψει σε αυτές τις ταινίες που τον έκαναν σταρ. «Πρέπει να κάνουμε άλλη μια», είπε και ελπίζουμε κάποια στιγμή και ο Γκραντ να συμφωνήσει.

Πάντως για την ώρα μπορούμε να τον απολαύσουμε ως έναν Ούμπα-Λούμπα στη νέα ταινία «Γουόνκα» με τον Τίμοθι Σαλαμέ, η οποία προβάλλεται ήδη στις αίθουσες.