Buzz

O Τομ Χίντλστον κάνει (και δείχνει) σχεδόν τα πάντα στο νέο τρέιλερ του «High-Rise»

στα 10

Ο Τομ Χίντλστον ποστάρει το πιο πρόσφατο τρέιλερ του «High Rise» στο λογαριασμό του στο Twitter προκαλώντας πανικό και σειρά επιφωνημάτων. Οχι μόνο για τη γυμνή του σκηνή...

Flix Team
O Τομ Χίντλστον κάνει (και δείχνει) σχεδόν τα πάντα στο νέο τρέιλερ του «High-Rise»

Update 04.03 Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο, χορταστικό international trailer του «High-Rise»

Αν υπάρχει ένας σύγχρονος σκηνοθέτης που δεν έχει γνωρίσει την δόξα που του αναλογεί, τότε αυτός είναι αναμφίβολα ο Μπεν Γουίτλι, ο ιδιοφυής Βρετανός που εδώ και χρόνια κάνει ταινίες που δεν μοιάζουν παρά μόνο με το δικό του σινεμά κερδίζοντας στην πορεία ένα μικρό μα φανατικό κύκλο θαυμαστών.

Ταινίες όπως το «Kill List», το «Sightseers» και το πιο πρόσφατο «A Field in England» μπορεί να επιβεβαίωσαν το ταλέντο του, όμως μοιάζει να είναι το «High-Rise» αυτή που θα ανοίξει το σινεμά του σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

high-rise 607

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Τζέι Τζι Μπάλαρντ, το φιλμ διαδραματίζεται σε έναν (ρετρο) φουτουριστικό ουρανοξύστη, γεμάτο πολυτελή διαμερίσματα, ο οποίος μοιάζει με το καταφύγιο των τυχερών πλούσιων ενοίκων του που μπορούν να αγοράσουν ένα διαμέρισμα εκεί, μα που γρήγορα θα γίνει ο εφιάλτης τους.

Με μια σειρά από τρέιλερ (δείτε τα εδώ) που υπόσχονται στυλιζαρισμένη '70ς ομορφιά και μια γερή (και πολιτική) δόση τρόμου, όλα φτάνουν εδώ στο πιο πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας όπου δίνει το πραγματικό στίγμα της «αποκάλυψης» - όχι μόνο για τους φανατικούς του Τομ Χίντλστον.


Δείτε ακόμη:

high-rise poster 607


Tags: High Rise