Buzz

O Χάρισον Φορντ δε θυμάται ποτέ το όνομα του Ράιαν Γκόσλινγκ κι άλλες (μεθυσμένες) συνεντεύξεις

στα 10

H προώθηση του «Blade Runner 2049» δεν ήταν ούτε σκοτεινή, ούτε νιχιλιστική, ούτε δυστοπική. Αποδείχθηκε... μεθυσμένα ξεκαρδιστική. Δείτε τα βίντεο.

O Χάρισον Φορντ δε θυμάται ποτέ το όνομα του Ράιαν Γκόσλινγκ κι άλλες (μεθυσμένες) συνεντεύξεις

Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς (δεκαετίας, 30αετίας) κάνει την πρεμιέρα της και οι δύο πρωταγωνιστές της το τελευταίο 20ήμερο βρίσκονται παντού: εξώφυλλα περιοδικών, πρεμιέρες ανά τον κόσμο, photocalls, φεστιβάλ, κόκκινα χαλιά (αν και αυτό του Λος Αντζελες ακυρώθηκε από σεβασμό στην τραγωδία του Λας Βέγκας), τηλεοπτικά πλατό, live πρωινές, μεσημεριανές εκπομπές, late night television shows.

Δείτε επίσης: Φωτογραφικό αφιέρωμα: ο Χάρισον Φορντ μέσα στα χρόνια και τα κινηματογραφικά πλατό

Harrison Ford Ryan Gossling 607

Μόνο που ενώ το ζητούμενο είναι να συζητήσουν για το νέο όραμα, για το παράτολμο σίκουελ, για το αν ο Ντενί Βιλνέβ κατάφερε να πλησιάσει με σεβασμό και να συνεχίσει ένα αριστούργημα με το «Blade Runner 2049» (το κατάφερε, διαβάστε την κριτική του Flix εδώ), το πρωταγωνιστικό δίδυμο μοιάζει να περνάει πολύ διασκεδαστικά στις συνεντεύξεις για να συζητήσει για βάθος πεδίου, ανθρωπισμό, μητροπολιτική μοναξιά, μονόκερους.

Ειδικά ο Χάρισον Φορντ / Ρικ Ντέκαρντ που σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση αναρωτιόμαστε αν είναι μονίμως αγκαλιά με το black label Johnny της ταινίας, σε πρόθυρα μίνι εγκεφαλικού, ή βαριέται τόσο πολύ που θέλει να τρολάρει τους πάντες. Ξεχνάει το όνομα του Ράιαν Γκόσλινγκ, πίνει (από τα original ποτήρια του Blade Runner) στις 10 το πρωί, ομολογεί πώς χτύπησε στην πραγματικότητα τον συμπρωταγωνιστή του κι άλλα πολλά που πρέπει να τα δείτε για να τα πιστέψετε.






Διαβάστε περισσότερα: