Buzz

Oταν η «Μέρα της Μαρμότας» συναντά τον τρόμο. Τρέιλερ του «Happy Death Day»

στα 10

Από τους παραγωγούς του «Get Out», έρχεται μια ταινία τρόμου που υπόσχεται να δώσει έναν άλλον αέρα στο ήδη κορεσμένο είδος.

Oταν η «Μέρα της Μαρμότας» συναντά τον τρόμο. Τρέιλερ του «Happy Death Day»

Από ότι φαίνεται ολοένα και περισσότερα είδη ταινιών αρχίζουν να εμπνέονται από την «Μέρα της Μαρμότας». Πριν είχαμε την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Edge of Tomorrow» με τον Τομ Κρουζ και την Εμιλι Μπλαντ, αλλά τώρα και το είδος των ταινιών τρόμου, και πιο συγκεκριμένα αυτό των slasher ταινιών τύπου «Scream», αρχίζουν να δανείζονται την ιδέα αυτή, με το «Happy Death Day» να κάνει την αρχή.

Πρόκειται για μια ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Μπ. Λάντον, με προϋπηρεσία το «Paranormal Activity: The Marked Ones», και στην οποία η Τζέσικα Ροθ παίζει με νεαρή σνομπ κοπέλα η οποία δολοφονείται στα γενέθλιά της, και ξυπνά το επόμενο πρωί ξαναζώντας την ίδια μέρα του θανάτου της ξανά και ξανά και ξανά… Αυτό που έχει να κάνει είναι να ανακαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος της και να τον σταματήσει μια και καλή.

Διαβάστε ακόμα: Οι κλόουν δεν ήταν ποτέ τόσο τρομακτικοί: Πρώτο τρέιλερ για το «It» του Στίβεν Κινγκ!

happy death day

happy death day

Η ταινία μοιάζει να έχει όλα εκείνα τα συστατικά μια κλασικής slasher ταινίας τρόμου, από το δολοφόνο με την μάσκα, μέχρι και τις φρικιαστικές δολοφονίες, αλλά τουλάχιστον από όσο φαίνεται από το τρέιλερ επικεντρώνεται περισσότερο στο μυστήριο παρά στον μεγάλο αριθμό πτωμάτων. Αν μη τι άλλο όλο αυτό δίνει ένα φρέσκο αέρα στο ήδη κορεσμένο αυτό είδος. Κι αν προσθέσουμε ότι η παραγωγή είναι του στούντιο Blumhouse, που πρόσφατα μας είχε δώσε το «Get Out» τότε ίσως θα μιλάμε για ένα μικρό διαμάντι.To σενάριο συνυπογράφει μάλιστα κι ο Σκοτ Λομπντέλ, ο οποίος είναι γνωστός για τις ιστορίες που γράφει σε κόμικς της Marvel και DC.

Η ταινία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου (Παρασκευή και 13). Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Περισσότερα νέα τρέιλερ

happy death day poster