Industry

Εξι νέες θέσεις εργασίας στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

στα 10

Δεν ξέρουμε ποιος ακριβώς θέλει να πιάσει δουλειά στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αυτήν την εποχή, αλλά έξι θέσεις ορισμένου χρόνου περιμένουν τους ενδιαφερόμενους.

Flix Team
Εξι νέες θέσεις εργασίας στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

To Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην πολύπαθη ιστορία του σε ένα κομβικό σημείο, μετά την απαξιωτική παραίτηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιάννη Λεοντάρη και τις διαφωνίες (στο επίπεδο των καταγγελιών) ανάμεσα στη Γενική Διευθύντρια και τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου ότι όλα θα επιστρέψουν γρήγορα στην κανονική τους ροή, ο καιρός περνάει και οι φήμες επιμένουν για παραίτηση ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου και άλυτα ζητήματα που δεν θα βρουν εύκολα λύσεις.

Σε αυτό το τοπίο, ανακοινώθηκαν στις 4 Απριλίου, έξι νέες θέσεις εργασίας, προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.


Η ανακοίνωση (μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη εδώ) αναφέρει τα εξής:

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών τουΝ.Π.Ι.Δ Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που εδρεύει στην Νέα Φιλοθέη τουΝομού Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα καιδιάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα(τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Ekk

Σύμφωνα με το άρθρο 20 «Αποκλειστική προθεσμία για τη σύναψη συμβάσεωνεκτάκτου προσωπικού» του N. 4305/2014 (ΦΕΚ 237/τ.Α΄/31-10-2014) η πρόσληψηπροσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συντελείται υποχρεωτικά εντόςαποκλειστικής προθεσμίας έξι (6) μηνών από την έκδοση της εγκριτικής απόφασηςτης Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ: 33/2006. Μετά την παρέλευση τηςπροθεσμίας αυτής οι συμβάσεις δεν επιτρέπεται να συναφθούν.

Διαβάστε αναλυτικά τις προϋποθέσεις, τις προθεσμίες και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να κάνετε την αίτησή σας στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογραφου

Διαβάστε ακόμη