Industry

To «Furious 7» ρίχνει σκόνη στα παγκόσμια ταμεία!

στα 10

Εντυπωσιακά ανοίγματα σε Ελλάδα, Αμερική και παγκοσμίως κάνει το «Furious 7», επιβεβαιώνοντας πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

To «Furious 7» ρίχνει σκόνη στα παγκόσμια ταμεία!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της UIP, εταιρείας διανομής του «Furious 7» στην Ελλάδα, η ταινία έκανε μόλις την πρώτη ημέρα προβολής της 37.000 εισιτήρια πανελλαδικα, σημειώνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα των τελευταίων 8 ετών και το μεγαλύτερο άνοιγμα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ταινίες του franchise του «Fast & Furious».

Τα σινεμά, όμως, γέμισαν παντού όπου άνοιξε η ταινία στον πλανήτη.

Συνολικά στις 33 χώρες που άνοιξε το «Furious 7» έκανε 43 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής του, οδεύοντας προς το να ξεπεράσει τα 60.2 εκατομμύρια δολάρια που είχε κάνει συνολικά στο ανοιγμά της η πρώτη ταινία της σειράς, ενώ στην Αμερική μόνο το «Furious 7» συγκέντρωσε 15.8 εκατομμύρια δολάρια, τα διπλά απ' όσα είχε κάνει το έκτο μέρος της σειράς πριν δύο χρόνια.

Furious 7 607

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Furious 7».

Το συνολικό άνοιγμά του στην Αμερική αναμένεται να φτάσει τα 125 εκατομμύρια δολάρια - σπάζοντας κάθε ρεκόρ ανοίγματος Απριλίου, μαζί και αυτό το «Captain America: O Στρατιώτης του Χειμώνα» που είχε ανοίξει πέρσι τέτοια εποχή με 95 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναμένεται πως συνολικά οι παγκόσμιες εισπράξεις του μετά το Σαββατοκύριακο θα αγγίξουν τα 300 εκατομμύρια δολάρια...

Οπως γράψαμε στο Flix, η ταινία το αξίζει και με το παραπάνω, αφού συνδυάζει δράση, συγκίνηση (λόγω του Πολ Γουόκερ) και καυτά αγόρια και κορίτσια σε μια συσκευασία από αυτές που σπάνια συναντάς σε ένα μεγάλο blockbuster.

Furious 7 607

UPDATE: Το συνολικό άνοιγμα του «Furious 7» στην Αμερική άγγιξε τα 143.6 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ τον μήνα Απρίλιο στην ιστορία του αμερικανικού box-office, το μεγαλύτερο της σειράς και το μεγαλύτερο από το 2013 και το «Hunger Games: Catching Fire» σε ό,τι αφορά μεγάλα franchises. Οι συνολικές εισπράξεις παγκοσμίως για τις πρώτες ημέρες του ανοίγματος του φιλμ αναμένονται να αγγίξουν τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Furious 7