Φεστιβάλ / Βραβεία

For Your Consideration: Οι σεναριογράφοι της χρονιάς!

στα 10

Ποιοι δημιούργησαν τις πιο εκρηκτικές, τολμηρές, αυθεντικές κινηματογραφικές ιστορίες του 2012; Δείτε το βίντεο που φέρνει σε μία κοινή συζήτηση για την εξέλιξη των κινηματογραφικών σεναρίων τον Τζαντ Απατοου με τον Μίκαελ Χάνεκε!

For Your Consideration: Οι σεναριογράφοι της χρονιάς!

Κάθε χρόνο, το Hollywood Reporter στήνει συνεντεύξεις/συζητήσεις με τους πιθανούς οσκαρικούς υποψήφιους - χωρίζοντάς τους σε κατηγορίες: σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, γυναίκες και άντρες πρωταγωνιστές. Σας δείξαμε τι λένε οι άντρες πρωταγωνιστές του 2012 μεταξύ τους, σήμερα σας μεταφέρουμε ολόκληρο και άκοπο το βίντεο της συζήτησης των σεναριογράφων.

Η οποία ξεκινάει δυναμικά: πόσο μεγάλη ευθύνη έχεις για το τι κυκλοφορεί εκεί έξω; Το δικό σου κείμενο γίνεται πρώτη ύλη για την εικόνα, όλα ξεκινούν από εσένα. Πόση δύναμη επίσης έχεις για να το προστατεύσεις; Υπάρχουν πλέον νέες, φρέσκες ιδέες;

Δείτε τους Τζαντ Απατοου (This is 40), Τζον Κραζίνσκι (Promised Land), Μαρκ Μπόουλ (Zero Dark Thirty), Ντέιβιντ Μάγκι (Life of Pi), Κρις Τέριο (Argo) και Μίκαελ Χάνεκε (Amour), όσους (κατά τον Hollywood Repoerter) δημιούργησαν τις πιο αυθεντικές κινηματογραφικές ιστορίες του 2012, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Βέβαια, και πάλι, μετράμε πάρα πολλές απουσίες από αυτό το «οσκαρικό» τραπέζι - από τον Πολ Τόμας Αντερσον, μέχρι ... μία γυναίκα! Τόσο ανδροκρατούμενος ο χώρος των σεναριογράφων;

Δείτε το βίντεο!


Tags: Oscars 2013