Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Dogman 607 1

Dogman του Ματέο Γκαρόνε

Ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού φροντίδας σκύλων, ο Μαρτσέλο είναι παγιδευμένος σε μια σχέση υποταγής με τον πρώην μποξέρ Σιμόνε, ο οποίος τον υποχρεώνει να συμμετάσχει σε μια διάρρηξη.

Ο Ιταλός δημιουργός επιστρέφει στο ύφος του «Gomorra», με ένα φιλμ που δείχνει πανέμορφο αλλά δεν ανταποκρίνεται στην εμβληματική ιστορία εκδίκησης που αφηγείται. Δίκαιο βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών για τον Μαρτσέλο Φόντε. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Κανάλι της Βουλής

Bridget Jones' Baby

Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς (Bridget Jones' Baby) της Σάρον Μαγκουάιρ

Συναντάμε την Μπρίτζετ σε μια καλή στιγμή της καριέρας της, αλλά σ' ένα προσωπικό low. Η διανυκτέρευση σ' ένα μουσικό φεστιβάλ, έχοντας κατεβάσει ολόκληρο το μπαρ της διοργάνωσης, θα τη φέρει στη σκηνή ενός ανερχόμενου και, τι τύχη, ελκυστικότατου επιχειρηματία. Λίγες μέρες αργότερα, η Μπρίτζετ θα ξανασυναντήσει τον αξεπέραστο Μαρκ Ντάρσι και θα περάσει και μαζί του μια νύχτα. Οταν η αδέξια ηρωίδα διαπιστώσει ότι, ενάντια σε κάθε πρόβλεψη, είναι έγκυος και χωρίς να έχει ιδέα ποιος από τους πολιορκητές της είναι ο πατέρας, θα τους εμπλέξει και τους δυο στο παιχνίδι της προετοιμασίας για τη γέννηση του μωρού.

Η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει - εκτός από τη ζωή της θέλει να σώσει και τις ρομαντικές κομεντί! Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στον ΑΝΤ1

The Croods 607

Οι Κρουντς (The Croods) των Κερκ ΝτεΜίκο και Κρις Σάντερς

Οι Κρουντς διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Ιπ.

Γιατί τα προϊστορικά animation να εξαντλούνται στο «Ice age»; Το «Κρουντς» δοκιμάζει να αποδείξει ότι η εποχή των σπηλαίων έχει ακόμη... μέλλον στο παιδικό σινεμά! Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

amazing spider-man 2 607

The Amazing Spider-Man 2 του Μαρκ Γουεμπ

Ο Spider-Man συνεχίζει την καριέρα του ως υπερήρωας της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του ως Πίτερ Πάρκερ. Όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο όταν θα εμφανιστεί ένας νέος εχθρός, ο Ηλέκτρο. Στην πορεία ένας παλιός του φίλος, ο Χάρι Όσμπορν επιστρέφει οποίος θέλει το αίμα του Spider-Man. Κάποια στιγμή ο Ηλέκτρο και ο Χάρι Όσμπορν θα συνεργαστούν και ο Πίτερ πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι όλοι του οι εχθροί έχουν κάτι κοινό, την εταιρεία-κολοσσό Oscorp. Και εξαρτάται από τον Spider-Man να τους σταματήσει πριν καταστρέψουν την πόλη που αγαπά τόσο πολύ.

Προβλήματα με το κορίτσι, με τους παιδικούς του φίλους, με νέους ηλεκτρισμένους κακούς. Στη νέα ταινία του «Amazing Spider-Man», πέφτουν πολλά στον άνθρωπο αράχνη. Και στους θεατές. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 00.30 στο Mega

life of pi 607

Η Ζωή του Πι (Life of Pi) του Ανγκ Λι

Ενα έφηβο αγόρι, ο Πισίν Πατέλ, ταξιδεύει μέσω θαλάσσης από την Ινδία στον Καναδά, με την οικογένειά του. Ο πατέρας του, ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου, έχει μαζί του κι όλα τα ζώα που θα του εξασφαλίσουν μια νέα αρχή στο τέλος του ταξιδιού του: τους πιθήκους, τα πουλιά, τους ιπποπόταμους, το λιοντάρι, την καμηλοπάρδαλη που στο χωριό τους, στο Ποντίτσερι της Ινδίας, απορροφούσαν την καθημερινότητά τους. Το καράβι πέφτει σε μια θεομηνία και βουλιάζει κι ο Πι μένει σε μια σωσίβια λέμβο, στη μέση του ωκεανού, μαζί με μια καθόλου φιλική τίγρη. Θα παλέψει για να επιβιώσει και μαζί να λειάνει την απώλεια των αγαπημένων του ανθρώπων και της νεανικής του ανεμελιάς.

Ο Ανγκ Λι διασκευάζει το μυθιστόρημα του Γιαν Μαρτέλ, αφηγείται ένα κλασικού τύπου παραμύθι και μετατρέπει την εικόνα σε λυρικό ποίημα και μια σωσίβια λέμβο σε σανίδα υπαρξιακής σωτηρίας. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στο Cosmote Cinema 1

turning red

Πάντα στο Κόκκινο (Turning Red) της Ντόμι Σι

Η 13χρονη Μεϊλίν είναι καλή σε όλα, ακόμα και στο να ικανοποιεί τους γονείς της. Μεγαλώνει στον Καναδά του 2002 (μάλλον μόνο και μόνο για να διασκεδάσει το art team ανασκευάζοντας την ποπ κουλτούρα της εποχής), με την κινεζικής καταγωγής οικογένειά της. Η Μεϊλίν προλαβαίνει να βοηθά τη μαμά της στη λειτουργία του οικογενειακού ναού. Ταυτόχρονα, παίρνει άριστα στα μαθήματα, στους γρίφους, στη φιλία – κι αγαπάει την οικογένειά της σχεδόν όσο το αγαπημένο της συγκρότημα, τους 4Town (με τα αλά NSync τραγούδια που έχουν γράψει για την ταινία η Μπίλι Εϊλις κι ο αδελφός της, Φινέας), τα ποπ αγόρια που αναστατώνουν την καρδιά της και μπερδεύουν το σώμα της. Ως τη μέρα που η τόσο συντονισμένη ζωή της θ’ ανατραπεί: η Μεϊλίν θα διαπιστώσει ότι μόλις νιώσει ένταση, όποιου είδους, μεταμορφώνεται στη θρησκευτική μασκότ της κινεζικής οικογένειάς της, σ’ ένα υπερμεγέθες κόκκινο πάντα!

Η νέα ταινία της Pixar για το τέρας που κρύβουμε όλοι μέσα μας σηματοδοτεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντόμι Σι. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη το Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς