Buzz

Ο Ιθαν Χοκ δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

στα 10

O Ιθαν Χοκ θυμάται τον Ρόμπιν Γουίλιαμς και τις μέρες του «Κύκλου των Χαμένων Ποιητών». Και συγκινεί.

Ο Ιθαν Χοκ δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

«Πριν απ' όλα, νιώθω ότι υπάρχει μια άμεση θλίψη που διάχυτη σε όλη την κοινότητα όταν κάποιος που μας έκανε όλους τόσο χαρούμενους αποκαλύπτεται ότι βρισκόταν σε τεράστιο προσωπικό πόνο. Η ευτυχία δεν ήταν αμοιβαία - δεν καταφέραμε να τον κάνουμε κι εμείς ευτυχισμένο.»

Από το Φεστιβάλ του Τορόντο όπου βρίσκεται για τις πρεμιέρες του «The Good Kill» του Αντριου Νίκολ και του πρώτου του ντοκιμαντέρ ως σκηνοθέτη με τίτλο «Seymour: An Introduction», ο Ιθαν Χοκ μίλησε με συγκίνηση στο ραδιόφωνο του CBC για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς και τη συνάντησή του στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών».

Ο Χοκ δήλωσε πως θα χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη στον Γουίλιαμς αφού ήταν αυτός που του έκλεισε τον πρώτο του ατζέντη, χαρίζοντας στον νεαρό ηθοποιό τον επόμενο μεγάλο του ρόλο μετά τον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» στον «Ασπροδόντη», αλλά κυρίως για το γεγονός πως του ενέπνευσε την αγάπη του για την υποκριτική στην σημαντικότερη κατά τον ίδιο σκηνή που είχαν μαζί στο φιλμ του Πίτερ Γουίαρ: «Ηταν η πρώτη φορά που βίωσα την ανατριχίλα της υποκριτικής, την ανατριχίλα του να χάνεις τον εαυτό σου...».

Dead Poets Society 607

Και πρόσθεσε πως ακόμη και για έναν 18χρονο, όσο ήταν την εποχή εκείνη ο Χοκ, ήταν ολοφάνερο πως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς βασανιζόταν από τα δικά του φαντάσματα: «Ηταν ολοφάνερο πως πονούσε πολύ... Ολοι όσοι ήμασταν εκεί γύρω μπορούσαμε να το δούμε.»

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ιθαν Χοκ:


Και δείτε εδώ τη σκηνή στην οποία αναφέρεται ο Ιθαν Χοκ από τον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών»:


Διαβάστε περισσότερα: