Φεστιβάλ / Βραβεία

H Ελσι Φίσερ δεν χάρηκε πολύ που χάρηκε που κέρδισε το «Bohemian Rhapsody» στις Χρυσές Σφαίρες.

στα 10

Η πρωταγωνίστρια του «Eighth Grade» δεν περίμενε τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η χαρά της για τη νίκη του «Bohemian Rhapsody» στις φετινές Χρυσές Σφαίρες.

H Ελσι Φίσερ δεν χάρηκε πολύ που χάρηκε που κέρδισε το «Bohemian Rhapsody» στις Χρυσές Σφαίρες.

Η Ελσι Φίσερ, η 15χρονη ηθοποιός του «Eighth Grade» που ήταν υποψήφια φέτος για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ εξέφρασε στο twitter τη χαρά της για την (αναπάντεχη) νίκη του «Bohemian Rhapsody» στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας - Δράμα και την (αναμενόμενη) νίκη του Ράμι Μάλεκ στον Α' Ανδρικό Ρόλο σε Δράμα.


Διαβάστε και δείτε ακόμη:


Elsie Fisher Golden Globes Η Ελσι Φίσερ ετοιμάζεται για το κόκκινο χαλί, φορώντας Kenzo

Αυτό που ακολουθήσε κάτω από το tweet της ήταν ένα κύμα αντιδράσεων που είχαν να κάνουν από τη μία με το γεγονός ότι το «Bohemian Rhapsody» είναι σκηνοθετημένο από τον Μπράιαν Σίνγκερ ο οποίος απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ντέξτερ Φλέτσερ λόγω της επικείμενης κατηγορίας του για βιασμό ενός 17χρονου και από την άλλη για το γεγονός ότι η ταινία έχει κατηγορηθεί από πολλούς ότι αγνοεί τη σεξουαλικότητα του Φρέντι Μέρκιουρι, σε σημείο που σχεδόν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι... γκέι.

Ετσι η Φίσερ επανήλθε, ζητώντας να την ενημερώσουν για τους λόγους της «επίθεσης» εναντίον της και τελικά επέμεινε στα συγχαρητήριά της, λέγοντας πως δεν έχει ενημερωθεί σχετικά αφού είναι πολυάσχολη τελευταία - εννοώντας προφανώς το γεγονός ότι είναι ακόμη στο σχολείο και ταυτόχρονα μια ανερχόμενη σταρ.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: