Buzz

Ο Ντάνκαν Τζόουνς ελπίζει ακόμη σε ένα σίκουελ του «Warcraft»

στα 10

Ο Ντάνκαν Τζόουνς μέσω του λογαριασμού του στο twitter αποκάλυψε κάποια στοιχεία που ελπίζει πως θα μπουν στην συνέχεια του «Warcraft». Αν αυτό γίνει ποτέ.

Ο Ντάνκαν Τζόουνς ελπίζει ακόμη σε ένα σίκουελ του «Warcraft»

Πέρσι είδαμε τον κόσμο του «Warcraft» να μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη με τη σκηνοθετική ματιά του Ντάνκαν Τζόουνς. Αν και οι κριτικοί δεν αγάπησαν τόσο πολύ την ταινία, το κοινό, και ειδικότερα οι φανς του video game, την λάτρεψαν κυρίως για το σενάριό της, τις αρκετές αναφορές που είχε από το παιχνίδι αλλά και τα υπέροχα εφέ. Στο παγκόσμιο box office κατάφερε να κερδίσει πάνω από 443 εκατομμύρια δολάρια, από τα οποία 220 εκατομμύρια προέρχονταν μόνο από την Κίνα. Δυστυχώς όμως στην Αμερική κατάφερε να αποσπάσει μόλις 47 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας τη έτσι ως μια από τις πιο μεγάλες εισπρακτικές αποτυχίες της χρονιάς που πέρασε, και με απίθανη την εκδοχή ενός σίκουελ...

Διαβάστε επίσης: Press Start: 5 ταινίες βασισμένες σε video games που όντως βλέπονται (ευχάριστα)

Warcraft

Αυτό δεν πάει να πει ότι ο Ντάνκαν Τζόουνς δεν ελπίζει. Μάλιστα, μιλώντας μέσω twitter με ένα φαν, παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε με την πρώτη ταινία, πως μιλούσε για πολλά πράγματα ταυτόχρονα και έτσι έχανε τον προσανατολισμό της, αλλά αποκάλυψε και μερικές ιδέες που έχει ήδη για την επόμενη ταινία, αν γίνει ποτέ.

Ο κόσμος του Warcraft είναι τεράστιος και σίγουρα έχει πολλές ιστορίες ακόμα να πει. Ας ελπίσουμε πως η επόμενη ταινία, αν γίνει ποτέ, να είναι καλύτερη και ακόμα πιο πετυχημένη. Αρεσε άλλωστε και στον Ντέιβιντ Μπόουι που είχε δει ένα πρώτο μοντάζ της ταινίας πριν το θάνατό του, όπως είχε αποκαλύψει ο γιος του, Ντάνκαν Τζόουνς.

Διαβάστε ακόμα: