Buzz

Δείτε την Ντέιζι Ρίντλεϊ να κάνει μια περίληψη ολόκληρου του Skywalker saga... ραπάροντας

στα 10

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, η αγαπημένη σε όλους Ρέι έδωσε «ρέστα» με την δική της περίληψη ολόκληρου του saga του Star Wars.

Δείτε την Ντέιζι Ρίντλεϊ να κάνει μια περίληψη ολόκληρου του Skywalker saga... ραπάροντας

Εχει μείνει κάτι λιγότερο από ένας μήνας μέχρι το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, σηματοδοτώντας έτσι και το επικό φινάλε της ιστορίας της οικογένειας των Skywalker.

Διαβάστε ακόμα: O Τζέι Τζέι Εϊμπραμς μιλάει για τον ρόλο της Κάρι Φίσερ στο «The Rise of Skywalker»

Αν μέχρι τότε θέλετε να φρεσκάρετε την μνήμη σας με τα όσα έχουν συμβεί στις – δεν τις λες και λίγες – 8 προηγούμενες ταινίες μπορείτε είτε να τις κάνετε ένα γρήγορο binge (άνετα προλαβαίνετε) είτε μπορείτε να αφήσετε της Ντέιζι Ρίντλεϊ aka την Ρέι από την καινούργια τριλογία, να σας δώσει την δική της περίληψη ολόκληρου του Skywalker saga όταν η ίδια βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής του Τζίμι Φάλον, σε ένα βίντεο που διαρκεί κάτι λιγότερο από τρία λεπτά και μάλιστα… ραπάροντας.

Απολαύστε την υπέροχη αυτή ερμηνεία της, στο βίντεο παρακάτω.

Set a long time ago in a galaxy far far away a Guy named Vader tried to kidnap a Rebel Princess Leia So she employed a droid to record her a quick note, she said “Help me Obi-Wan Kenobi, you’re my only hope.”

Δικό σας…


Διαβάστε ακόμα: