Buzz

Η πτώση μιας Αυτοκρατορίας. Νέο τρέιλερ του «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ

στα 10

Η τελευταία ταινία του Γκάρλαντ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2024.

Η πτώση μιας Αυτοκρατορίας. Νέο τρέιλερ του «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ

Ο Αλεξ Γκάρλαντ μπορεί να έχει σκηνοθετήσει μόλις τρεις ταινίες, αλλά σίγουρα η πιο αμφιλεγόμενη από αυτές είναι η τελευταία του με τίτλο «Men». Η συγκεκριμένη ταινία δεν κατάφερε να βρει το κοινό της, όπου κι αν παίχτηκε, με αποτέλεσμα να μην έχει και την αναμενόμενη επιτυχία στο box office.

Ισως αυτό έκανε τον Γκάρλαντ να αναθεωρήσει κάποια πράγματα μιας και μιλώντας πέρσι στο ScreenDaily ανέφερε πως μετά την τελευταία του ταινία «Civil War» σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει στην άκρη την σκηνοθεσία, ίσως για λίγο καιρό, και να ασχοληθεί με την συγγραφή σεναρίων.

Διαβάστε ακόμα: Είναι το «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ άλλη μια τρίωρη ταινία;

civil war

Τώρα κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας η οποία μοιάζει σαν είναι εν μέρει πολεμική ταινία, εν μέρει δράμα και εν μέρει road trip, όπου η Κίρστεν Ντανστ υποδύεται μια πολεμική φωτογράφο η οποία δουλεύει μέσα σε μια εμπόλεμη ζώνη μέσα στην Αμερική στο δρόμο της προς τον Λευκό Οίκο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κίρστεν Ντανστ, Βάγκνερ Μούρα, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Κέιλι Σπάενι και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Απριλίου 2024.

civil war