Buzz

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν έχει τίτλο και υπόθεση

στα 10

Και το καστ της ταινίας γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν έχει τίτλο και υπόθεση

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για την νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν. Ηδη οι πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση που κυκλοφόρησαν διαψεύστηκαν (διαβάστε περισσότερα), αλλά τουλάχιστον έχουμε μάθει ήδη μερικά από τα πρώτα ονόματα που πλαισιώνουν το καστ της.

Διαβάστε ακόμα: To Flix βάζει τις ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν στη (σωστή) σειρά

nolan cannes 2018 607

Αλλά με την έναρξη των γυρισμάτων, τα οποία άρχισαν πριν λίγες μέρες, έχουμε επιτέλους και τον τίτλο της ταινίας, «Tenet», που στα ελληνικά σημαίνει «Δόγμα». Ενας πραγματικά περίεργος τίτλος αν κάποιος τον συνδυάσει και με την περιγραφή που δίνει το Variety για την ταινία ως «μια επική περιπέτεια στον κόσμο της παγκόσμιας κατασκοπίας».

Ομως τα νέα δεν σταματούν εδώ. Φαίνεται πως το καστ της ολοένα και μεγαλώνει προσθέτοντας ονόματα όπως οι Μάικλ Κέιν, Αρον Τέιλορ-Τζόνσον, Κένεθ Μπράνα, Κλεμένς Πόεσι και Ντίμπλ Καπαντία, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με τους Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι. Επίσης ο Νόλαν αποφάσισε αυτή την φορά να αλλάξει μουσική προσέγγιση στην ταινία του, και έτσι αυτή την φορά δεν συνεργάζεται με τον Χανς Ζίμερ αλλά με τον Λούντβιχ Γκόρανσον, τον βραβευμένο με Οσκαρ συνθέτη του «Black Panther».

Το «Tenet» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου 2020.

Διαβάστε ακόμη