Φεστιβάλ / Βραβεία

Like diamonds in the sky: το Flix στο Space party της Chopard στις Κάννες

στα 10

Βρεθήκαμε στην πιο exclusive και λαμπερή βραδιά του Φεστιβάλ Καννών: στο Space party της Chopard στο Port Canto της Κρουαζέτ. Το τιμώμενο πρόσωπο του Ελβετικού Οίκου, η Rihanna ήταν εκεί - shining bright like a diamond.

Flix Team
Like diamonds in the sky: το Flix στο Space party της Chopard στις Κάννες

To dress code στο παραδοσιακά θεματικό πάρτι της Chopard (με τον τίτλο «Space Party») φέτος ήταν αυτό που έλεγε κι ο τίτλος του: διαστημικό. Επρεπε να λάμπεις - είτε αυτόφωτα (γιατί όταν βρίσκεσαι στην παρουσία τους συνειδητοποιείς ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ποιοι γίνονται stars στο χολιγουντιανό στερέωμα), είτε γιατί έκλεβες λίγο από τη λάμψη των διαμαντιών του Ελβετικού Οίκου, που για μία ακόμη φορά είναι μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.

Chopard Space Party 607 invitation

Chopard Space Party 607 80

Και φέτος δεν είναι μία τυχαία χρονιά: διπλή επέτειος για τη Chopard, καθώς το Φεστιβάλ Καννών κλείνει τα 70 του χρόνια και ταυτόχρονα κλείνουν 20 χρόνια συνεργασίας του με το διάσημο Οίκο ο οποίος όχι μόνο φιλοτεχνεί κάθε χρόνο το κορυφαίο βραβείο, το Χρυσό Φοίνικα, αλλά απονέμει και τα δικά του, τα, Trophée Chopard, ενώ κάθε βράδυ ομορφαίνει ακόμη περισσότερο τις λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί με τις δημιούργίες του.

Διαβάστε ακόμα: Ενα σύννεφο από διαμάντια κάνουν το Χρυσό Φοίνικα του 70ού Φεστιβάλ Καννών να λάμπει- Κάννες 2017: Τα trending topics της #3ης μέρας

Chopard Space Party 607

Στο «Space Party» χθες το βράδυ στο διάσημο Port Canto της Κρουαζέτ (σε ένα φουτουριστικό ντεκόρ ειδικά κατασκευασμένο για την περίσταση), υπήρχε ένας ακόμα λόγος... to shine bright like a diamond. Eκτός από την μεγάλη κυρία της Chopard, τη διευθύντρια του Οίκου Καρολίν Σόιφελε, χρέη οικοδέσποινας κρατούσε και η Rihanna, που αποτελεί το επίσημο πρόσωπο της εταιρίας (έχοντας σχεδιάσει τη συλλογή Rihanna ♥ Chopard)

Chopard Space Party 607 rihanna

Chopard Space Party 607 Rihanna diamonds

«Το Φεστιβάλ των Καννών εναι ένα αδιαφιλονίκητο ραντεβού για την Chopard» δήλωσε η Καρολίν Σόιφελε. «Κάθε χρόνο, προσπαθώ να εντυπωσιάσω τους καλεσμένους μου προσφέροντάς τους μια πρωτότυπη και αξέχαστη βραδιά»

Chopard Space Party 607 Caroline 1

Από την Τζούλιαν Μουρ (με μαύρο Alexander McQueen φόρεμα από την Φθινοπωρινή ακυκλοφόρητη κολεξιόν του, για αυτό και τα balloon μακριά μανίκια), την Ιζαμπέλ Ιπέρ (με διάφανη δαντέλα σε έντονο κίτρινο χρώμα), τον Γουίλ Σμιθ και την Παθ Βέγκα, μέχρι τις Αντριάνα Λίμα, Μπέλα Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ, οι πιο φωτεινοί stars των Καννών έριξαν την αστερόσκονή τους, φορώντας κοσμήματα Chopard, σε μία βραδιά απόλυτου glamour.

Kαι η έκπληξη της βραδιάς: ο Bruno Mars που έβαλε φωτιά στην ατμόσφαιρα και απογείωσε στο έξω διάστημα τους περίπου 600 καλεσμένους με χορό μέχρι το πρωί! Πάρτε μια μικρή γεύση:

Απολαύστε φωτογραφίες...

Chopard Space Party 607 0J

Chopard Space Party 607 julianne

Chopard Space Party 607 0

Chopard Space Party 607 1

Chopard Space Party 607 Caroline 2

Chopard Space Party 607 Caroline 3

Chopard Space Party 607 3

Chopard Space Party 607 4

Chopard Space Party 607 Isabelle

Chopard Space Party 607 5

Chopard Space Party 607 10

Chopard-Space-Party-5

Chopard Space Party 607 6

Chopard Space Party 607 7

Chopard Space Party 607 8

Chopard Space Party 607 9

Chopard Space Party 607 11

Chopard Space Party 607 12

Chopard Space Party 607 13

Chopard Space Party 607 14

Chopard Space Party 607 15

Chopard Space Party 607 16

Chopard Space Party 607 17

Chopard Space Party 607 18

Chopard Space Party 607 19

Πάρτε μια κατατοπιστική γεύση από το 70ό Φεστιβάλ Καννών:

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.