Buzz

Η συνέχεια του «Chicken Run» είναι γεγονός

στα 10

Οι κότες ετοιμάζονται να το σκάσουν ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η συνέχεια του «Chicken Run» είναι γεγονός

Εχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που η τότε που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το «Chicken Run», η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του στούντιο Aardman και αποτέλεσε μια τεράστια κινηματογραφική επιτυχία μιας και, ακόμη μέχρι και σήμερα, είναι η πιο προσοδοφόρα stop motion animation ταινία με πάνω από 220 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Οι οπαδοί της ταινίας, και το ίδιο το στούντιο ακόμη, ήθελαν να δουν μια συνέχεια της να γίνεται πραγματικότητα, αλλά από ότι φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια οι συγκυρίες δεν το επέτρεπαν. Κι αυτό μέχρι τώρα.

Δείτε ακόμα: Η Λίθινη Εποχή πέθανε. Ζήτω η Εποχή του Χαλκού! Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Early Man»

chicken run 607

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, το «Chicken Run 2» ήδη βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής από το στούντιο Aardman. Ο σκηνοθέτης του «ParaNorman» Σαμ Φελ αναλαμβάνει την σκηνοθεσία από τον Νικ Παρκ (ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε τον «Ανθρωπο των Σπηλαίων»), το σενάριο θα είναι από τους Κάρεϊ Κερκπάτρικ και Τζον Ο’ Φέρελ, οι οποίοι είχαν γράψει και το σενάριο της πρώτης, ενώ ο Πολ Κιούλεϊ του «Σον το Πρόβατο: Η Ταινία» έχει αναλάβει την παραγωγή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει τίποτα γνωστό για το σενάριο ή ακόμα και για το αν ο Μελ Γκίπσον, ο οποίος είχε δανείσει την φωνή του στον πρωταγωνιστή της ταινίας Ρόκι, ή το υπόλοιπο βρετανικό καστ, ανάμεσά του και οι Τίμοθι Σπολ, Μιράντα Ρίτσαρντσον και Ιμέλντα Στάντον, θα επιστρέψουν ξανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν αφότου ολοκληρωθεί η παραγωγή του «Σον το Πρόβατο: Φαρμαγεδδών», οπότε μην περιμένετε και πολύ σύντομα να δείτε τις πολυαγαπημένες σας κότες σε κάποια σκοτεινή αίθουσα.

Δείτε ακόμα: