Buzz

Η μεγαλύτερη ημέρα στη ζωή και την καριέρα του Τσάρλι Σιν

στα 10

Η παραδοχή του Τσάρλι Σιν ότι είναι οροθετικός είναι μια σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της show biz και του κόσμου από αυτήν στην οποία αναλώθηκαν τα tabloids και τα δελτία ειδήσεων.

Η μεγαλύτερη ημέρα στη ζωή και την καριέρα του Τσάρλι Σιν

«Είμαι εδώ για να παραδεχτώ ότι είμαι στα αλήθεια οροθετικός. Πρέπει να βάλω ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων και στα ψέματα και στις επιβλαβείς ιστορίες που απειλούν την υγεία τόσων πολλών άλλων, που δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται πιο μακριά από την αλήθεια.»

Με αυτές τις λέξεις, ο Τσάρλι Σιν μίλησε στην εκπομπή Today του NBC, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να αποκαλύπτει δημόσια πως είναι φορέας του ιού του AIDS τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ ο ίδιος ομολόγησε πως για χρόνια πλήρωνε αρκετούς ανθρώπους προκειμένου να μην αποκαλύψουν το μυστικό του.

«Νιώθω σαν να βγήκα από αυτή τη φυλακή σήμερα. Νιώθω μια ευθύνη να γίνω καλύτερα και να βοηθήσω και πολλούς άλλους ανθρώπους. Ελπίζω με αυτό που κάνουμε σήμερα, να έρθουν κι άλλοι και να πουν "Σ' ευχαριστώ Τσάρλι. Σ' ευχαριστώ που άνοιξες την πόρτα". Δεν θα ξεφύγω από τις ευθύνες και τις ευκαιρίες που μου δίνει όλο αυτό να βοηθήσω άλλους και να βοηθήσω να βρεθεί θεραπεία.».

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: «Ανυπομονώ να γίνω 50 χρονών και να ξέρω πώς νίκησα τον καρκίνο!»

Charlie Sheen 607

Διάσημος για την άσωτη ζωή του - γεμάτη από ναρκωτικά, διαβόητες ιστορίες πληρωμένου σεξ, επεισοδιακούς χωρισμούς με τις συζύγους του και κακή συμπεριφορά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Τσάρλι Σιν δεν παραδέχθηκε την κατάσταση του προκειμένου να ζητήσει εξιλέωση. Και αυτό ίσως ήταν το πιο σημαντικό στη χθεσινή αποκαλυψή του που μονοπωλεί σήμερα τη συζήτηση σε όλον τον πλανήτη.

Τα σχόλια για την αποκαλυψή του υπήρξαν από υποστηρικτικά μέχρι σατιρικά, αρκετοί ήταν όσοι θεώρησαν πως «ναι, δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με το AIDS, αλλά οφείλεις να κάνεις πλάκα με τον Τσάρλι Σιν» και η χθεσινή του εμφάνιση δεν ήταν παρά μόνο η αρχή μιας ιστορίας που όπως φαίνεται θα έχει συνέχεια, αφού ο ίδιος παραδέχθηκε πως αναμένει μηνύσεις και εμπόδια στην από εδώ και πέρα καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη: 5 ταινίες που «νίκησαν» το AIDS

Charlie Sheen 607

Σε μια συνέχεια όμως όσων διάσημων στάθηκαν μπροστά στο κοινό και παραδέχθηκαν πως είναι οροθετικοί - από τον Ροκ Χάντσον το 1985 και τους Μάτζικ Τζόνσον και Γκρεγκ Λουγκάνις αργότερα και άλλων τόσων που έχασαν τη ζωή τους παίρνοντας μαζί το «μυστικό» τους (Φρέντι Μέρκιουρι, Ρούντολφ Νουρέγιεφ, Αντονι Πέρκινς), η δημόσια ομολογία του Τσάρλι Σιν μοιάζει με μια στιγμή θάρρους από τον τελευταίο άνθρωπο που περίμενε κανείς. Και ακριβώς τη στιγμή που τα ταμπού έχουν ήδη ξεπεραστεί από την επιστήμη. Και ο κόσμος θα μπορούσε επιτέλους να μιλάει ανοιχτά, στρέφοντας όλες τις δυνάμεις του για την καλύτερη θεραπεία και όχι στον αισθησιασμό που για χρόνια έκανε το AIDS να παραμένει στίγμα...

Δείτε εδώ αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Τσάρλι Σιν στο Today του NBC:



Διαβάστε ακόμη: