Buzz

Απόλυτος τρόμος! Οταν ο Γάτος από το «Cat in the Hat» παίρνει τον ρόλο του Pennywise στο «It»

στα 10

Αυτά είναι καλό να μην γίνονται και τρομάζουν τον κόσμο.

Απόλυτος τρόμος! Οταν ο Γάτος από το «Cat in the Hat» παίρνει τον ρόλο του Pennywise στο «It»

Όταν έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη βδομάδα το τρέιλερ του «It» του Στίβεν Κινγκ, σε σκηνοθεσία Αντρές Μουσιέτι, όχι μόνο κατάφερε να «σπάσει» το ίντερνετ, αλλά ήταν ότι πιο τρομαχτικό έχουμε δει εδώ και καιρό.

Κι αυτό μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Η κινηματογραφική μεταφορά του «It» έχει πλέον την έγκριση του Στίβεν Κινγκ

cat in the hat

H ταινία «Cat in the Hat» του Μπο Γουέλτς, η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Δρ. Ζους, μπορεί να θεωρείται από αρκετούς μια από τις χειρότερες παιδικές ταινίες όλων των εποχών, ο χαρακτήρας της ο Γάτος όμως, τον οποίο ερμηνεύει ο Μάικ Μάιγιερς, μοιάζει ακόμα και στην ίδια την ταινία αρκετά τρομαχτικός. Έτσι ο χρήστης του YouTube ‘But Without’ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον κλόουν Pennywise με τον Γάτο, κάτι που ούτε ο ίδιος ο Στίβεν Κινγκ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί, και το αποτέλεσμα είναι άκρως ανατριχιαστικό, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω.


Αυτό που το κάνει τόσο αποτελεσματικά τρομαχτικό είναι, όπως και στο κανονικό άλλωστε, η μινιμαλιστική εμφάνιση του Γάτου στο τρέιλερ, αλλά και το πως καλά έχει καταφέρει να συνδυάσει αποσπάσματα της ταινίας του Γουέλτς με το τρέιλερ του «It».

Ο ίδιος χρήστης έχει φτιάξει κι άλλο ένα τρέιλερ που αποδεικνύει πως το «Cat in the Hat» θα ήταν πολύ καλύτερο ως ταινία τρόμου, και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Αυτό που ελπίζουμε τώρα είναι κάποιο στούντιο πραγματικότητα.


Διαβάστε ακόμα: