Buzz

Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Σε μια λίστα με 10 hot ειδήσεις, όλα όσα σημάδεψαν τις προηγούμενες μέρες, για ένα γρήγορο recap σε σινεμά, τηλεόραση και όλα τα συναφή.

Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

Ενας σκασμός ελληνικές ταινίες στο 55ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - Με ελληνικές ταινίες στο κυρίως πρόγραμμα, ελληνικές ταινίες στην Αγορά, ελληνικές ταινίες της χρονιάς και ελληνικές ταινίες από τα 100 χρόνια του ελληνικού σινεμά, το 55ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κρατάει ψηλά τη σημαία του εθνικού προϊόντος. Αυτές τις μέρες μάθαμε ότι φέτος στη Θεσσαλονίκη θα δούμε, επιτέλους, το «Forget Me Not» του Γιάννη Φάγκρα, ο οποίος μοιράστηκε και τις σκέψεις του με το Flix. Οτι το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια ελληνικού σινεμά δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Αλλά και ότι το 55ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προβλέπει ειδικά αφιερώματα στους Ρόι Αντερσον, Ραμίν Μπαχρανί, Χάνα Σιγκούλα και Κόρνελ Μουντρούτσο. Την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένουμε και την ανακοίνωση του Διαγωνιστικού Τμήματος.

mikra agglia 607

Oscars 2015: Αυτές είναι οι 83 χώρες που διεκδικούν το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας - Με την υποβολή των προτάσεων της κάθε χώρας για το φετινό ξενόγλωσσο Οσκαρ να έχει ολοκληρωθεί, 83 ταινίες απ' όλον τον κόσμο μπαίνουν στην τελική ευθεία για μια υποψηφιότητα, μαζί και η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη.

James Brown 607

Flixibility: Αλάνα, Αφάνα και Καμπάνα - Αφορμής δοθείσης της κυκλοφορίας στις αίθουσες του βιογραφικού «Get on Up», ο Νίκος Πετρουλάκης αναπολεί όχι μόνο την εποχή που ο Τζέιμς Μπράουν αποτελούσε την μεγαλύτερη ατραξιόν στις... εκθέσεις επίπλων αλλά και τις λίγες στιγμές που πέρασε μαζί του!

birdman promo 607

O Ζακ Γαλιφιανιάκης δεν θέλει να είναι σταρ γιατί το να είσαι σταρ είναι σκατά! - Λίβελους κατά του Χόλιγουντ και του star system εξαπέλυσε ο Ζακ Γαλιφιανάκης σε συνέντευξή του στο κλείσιμο του New York Film Festival με αφορμή τη συμμετοχή του στο «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου.

bill murray sofia coppola 607

Θέλουμε Χριστούγεννα με τον Μπιλ Μάρεϊ και τη Σοφία Κόπολα - Η σκηνοθέτης κι ο πρωταγωνιστής του «Lost in Translation» συνεργάζονται ξανά, για μια χριστουγεννιάτικη εκπομπή αληθινό δώρο!

foxcatcher 607

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ βρίσκει έναν «πατέρα και μέντορα» στον Στιβ Καρέλ. Νέο τρέιλερ για το «Foxcatcher» - Η ταινία που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε απ΄όταν την είδαμε στις Κάννες, μας θυμίζει το γιατί...

ryan gosling 607

* O Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος για κάτι πιο mainstream* - Μπορεί για χρόνια να απέφυγε τα blockbusters, επενδύοντας σε μικρές cult ταινίες που τον έκαναν σούπερ σταρ, αλλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα...

neil patrick harris 607

Oscars 2015: Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις θέλει να είναι ο πιο legendary οικοδεσπότης που είδαμε ποτέ! - Μετά την ανακοίνωση του ονόματός του ως οικοδεσπότη της 87ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις μοιράστηκε το άγχος, δήλωσε τις προτιμήσεις του από τους προκατόχους του και σκέφτεται ίσως ένα ντουέτο με την... Gaga;

Stage Fright 607

To «Stage Fright» του Γιώργου Ζώη αποκαλύπτεται - H πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της. Και μπαίνει αυτόματα στις ελληνικές ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στο εγγύς μέλλον...

unbroken 607

To 2ο trailer του «Unbroken», η Αντζελίνα Τζολί και ο νέος σταρ που γεννήθηκε - Αν κάτι αποδεικνύει το δεύτερο trailer του «Unbroken» που κυκλοφόρησε είναι ότι η Αντζελίνα Τζολί ήρθε για να μείνει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Κι ότι δεν διάλεξε για τυχαία έναν πρωταγωνιστή που φέτος έχει κάνει τον κινηματογραφικό κόσμο να παραμιλά.