Buzz

Best of 2014: οι σκηνοθέτες της χρονιάς στη συνέντευξη που όλοι περιμέναμε

στα 10

Ολοι οι σκηνοθέτες που ξεχώρισαν το 2014 κι, από όσο φαίνεται, θα μας απασχολήσουν και το 2015, κάθονται στο roundtable του Hollywood Reporter. Δείτε την υπέροχη κουβέντα τους.

Best of 2014: οι σκηνοθέτες της χρονιάς στη συνέντευξη που όλοι περιμέναμε

To Hollywood Reporter, εφόσον κάθισε στο παραδοσιακό roundtable του τους άντρες ηθοποιούς της χρονιάς και αμέσως μετά και τις γυναίκες πρωταγωνίστριες που ξεχώρισαν μέσα στο 2014, τώρα στρέφει το φακό και την κουβέντα στους σκηνοθέτες.

Σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα 50λεπτη συζήτηση οι Κρίστοφερ Νόλαν («Interstellar»), Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ («Boyhood»), Μπένετ Μίλερ («Foxcatcher»), Μάικ Λι («Mr. Turner»), Μόρτεν Τίλνταμ («The Imitation Game») και φυσικά η Αντζελίνα Τζολί («Unbroken») συζητούν τις μεγαλύτερες προκλήσεις που παρουσίασαν οι ταινίες τους, αλλά κι αυτές που έπρεπε να αντιμετωπίσουν στο σύνολο της καριέρα τους.

directors roundtable2014 Nolan 607

Οπως συνήθως, σ' αυτά τα υπέροχα βίντεο (που θα σας συμβουλεύουμε να τα παίζετε ολόκληρα, σαν μία εκπομπή που θα παρακολουθούσατε, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, στην τηλεόραση) τα ωραιότερα κομμάτια της κουβέντας είναι όταν οι συνεντευξιαζόμενοι ξεχνούν τον δημοσιογράφο/συντονιστή του Hollywood Reporter και συνομιλούν μεταξύ τους, εξομολογούνται, γελάνε, πειράζουν ο ένας τον άλλον.

directors roundtable2014 Angelina 607

«Είσαι καλή σκηνοθέτης, Αντζελίνα;» αιφνιδιάζει ο Μάικ Λι τη Τζολί. Εκείνη απαντά διπλωματικά, αλλά εκείνος επιμένει. Απαντά correct, εκείνος επιμένει. Ο Μπένετ Μίλερ επεμβαίνει, ιπποτικά: «Μάικ, γιατί στριμώχνεις την Αντζι;» «Καθόλου, είμαι ειλικρινά περίεργος. Και κατά βάθος τη βοηθάω» απαντά ο Λι.

directors roundtable2014 Linklater 607

Απολαύστε τους λοιπόν να συζητούν για τις δύσκολες αποφάσεις στη μονταζιέρα, τα πάντα αποθαρρυντικά πρώτα cuts, το πότε πρωτο-ονειρεύτηκαν ότι θα γίνουν σκηνοθέτες κι αν πάντα, αλλά πάντα, τρομάζουν πιστεύοντας ότι, αυτή τη φορά, απέτυχαν παταγωδώς.

.

Δείτε ακόμα περισσότερα κινηματογραφικά πρόσωπα του 2014 σε βίντεο-συνεντεύξεις: