Industry

Το BBC ηχογραφεί το The Arts Hour on Tour στην Αθήνα! Παρακολουθήστε δωρεάν

στα 10

Με καλεσμένους την κινηματογραφική παραγωγό Αμάντα Λιβανού, τον σκηνοθέτη Μάριο Μπανούσι, τον stand up comedian Ζήση Ρούμπο και τις μουσικούς Ρένα Μόρφη και Μαρίνα Σάττι, η εκπομπή εξερευνά τον ελληνικό σύγχρονο πολιτισμό.

Το BBC ηχογραφεί το The Arts Hour on Tour στην Αθήνα! Παρακολουθήστε δωρεάν

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, το BBC θα βρίσκεται στην Αθήνα για την ηχογράφηση της εκπομπής The Arts Hour on Tour. Η ηχογράφηση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής κι είναι ανοιχτή στο κοινό, που μπορεί να παρακολουθήσει, εξασφαλίζοντας απλώς ένα δωρεάν εισιτήριο εδώ.

Διαβάστε ακόμη: Προσεχώς | Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 15 Ιουνίου

Με ζωντανή μουσική από τη Ρένα Μόρφη και την Μαρίνα Σάττι και stand-up comedy από τον Ζήση Ρούμπο, η εκπομπή θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και συζητήσεις με Ελληνες δημιουργούς, μεταξύ των οποίων ο θεατρικός σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάριο Μπανούσι και η παραγωγός ταινιών Αμάντα Λιβανού της πολυβραβευμένης Neda Film. Η παρουσιάστρια του BBC, Νίκι Μπέντι, θα συναντηθεί επί σκηνής με τους καλλιτέχνες και δημιουργούς που βλέπουν με φρέσκια ματιά τους αρχαίους μύθους και τις ελληνικές παραδόσεις. Η συζήτηση θα διανθιστεί με ζωντανή μουσική και stand-up comedy.

Ηχογραφημένη στα αγγλικά για το ραδιόφωνο του BBC World Service, η εκπομπή The Arts Hour on Tour επισκέπτεται πόλεις σε όλον τον κόσμο για να εξερευνήσει τις σημαντικότερες τάσεις και ζητήματα, μιλώντας με τους καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται εκεί. Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το BBC World Service Radio τον Ιούλιο σε εκατομμύρια ακροατές σε όλο τον κόσμο. Το The Arts Hour είναι το εμβληματικό πρόγραμμα Τέχνης και Πολιτισμού του BBC World Service. Μέχρι σήμερα η εκπομπή The Arts Hour on Tour έχει εμφανιστεί ζωντανά επί σκηνής σε: Παρίσι, Ιερουσαλήμ, Τζαϊπούρ, Νέα Ορλεάνη, Βερολίνο, Βενετία, Ρέικιαβικ, Σεούλ, Εδιμβούργο, Αγία Πετρούπολη, Πόλη του Μεξικού, Μουμπάι, Κοπεγχάγη, Αντίς Αμπέμπα, Σαν Φρανσίσκο, Αμστερνταμ, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Γιοχάνεσμπουργκ, Τύνιδα, Μιλάνο, Μπογκοτά, Λονδίνο, Βαρσοβία, Ακρα, Νάσβιλ, Τυφλίδα, Σεράγεβο, Σάο Πάολο, Μαϊάμι, Λισαβόνα, Νέα Υόρκη, Σιάτλ, Λος Αντζελες, Ελσίνκι, Τζακάρτα, Τίρανα και Βουδαπέστη. Οι εκπομπές αυτές είναι διαθέσιμες στο BBC Arts Hour website.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Ιουνίου, στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ώρα άφιξης 7 μ.μ. και ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.

Δηλώστε συμμετοχή κι εξασφαλίστε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ