Φεστιβάλ / Βραβεία

Animasyros 9.0: Κάλεσμα για συμμετοχές!

στα 10

Αν είσαι σκηνοθέτης, παραγωγός, animator ή για οποιοδήποτε λόγο έχεις ένα animation έτοιμο για προβολή στο (φεστιβαλικό και όχι μόνο) κοινό, δήλωσε τώρα συμμετοχή και γίνε μέρος του animasyros 09!

Flix Team
Animasyros 9.0: Κάλεσμα για συμμετοχές!

Eίστε έτοιμοι για το 9ο και πιο φιλόδοξο από ποτέ Animasyros; Φέτος, το Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros επιστρέφει στις 21-25 Σεπτεμβρίου 2016, διαφορετικό και μεγαλύτερο κατά μια μέρα, στην Ερμούπολη και για πρώτη φορά στην Aνω Σύρο και την Ποσειδωνία Σύρου.

Το πρόγραμμα του Animasyros συμπεριλαμβάνει τρία ξεχωριστά διαγωνιστικά τμήματα (Διεθνές & Σπουδαστικό μικρού μήκους, Μεγάλου Μήκους) καθώς και θεματικά πανοράματα ταινιών εκτός διαγωνισμού (Διεθνές, Σπουδαστικό & Ελληνικό Πανόραμα, ταινίες για παιδιά). Επιπλέον, η ετήσια θεματική προτεραιότητα του Animasyros για το 2016, ο θρησκευτικός και πολιτιστικός συγκρητισμός, παρουσιάζεται μέσω ειδικών προβολών και συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας, που υπερθεματίζουν τη διαπολιτισμική ενότητα και αποδοχή. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνεται επίσης με αφιερώματα στην τιμώμενη χώρα το Λουξεμβούργο, σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων, καθώς και στην σκηνή animation της Τουρκίας και της Αυστραλίας.

animasyros 09 607

Διαβάστε επίσης: Animasyros #Tour 15-16: Πρώτη εαρινή στάση στη Σύρο

Η Αγορά του φεστιβάλ, αναπτύσσεται περαιτέρω, ως εργαλείο που διευκολύνει την πρόσβαση σε νέους και υποσχόμενους επαγγελματίες στοχεύοντας στην επαγγελματική δικτύωση και στη δημιουργία συνεργασιών και συνεργιών. Οι δράσεις εκπαίδευσης στοχεύουν σε ευρύ φάσμα κοινωνικών ομάδων όπως είναι τα παιδιά, οι νέοι επαγγελματίες, τα άτομα με αναπηρίες και οι ηλικιωμένοι.

Αν είσαι σκηνοθέτης, παραγωγός, animator ή για οποιοδήποτε λόγο έχεις ένα animation έτοιμο για προβολή στο (φεστιβαλικό και όχι μόνο) κοινό, δήλωσε τώρα συμμετοχή και γίνε μέρος του πιο φιλόδοξου animasyros που έγινε ποτέ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30 Ιουνίου 2016.

Μπορείς να δεις την αίτηση συμμετοχής στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ animasyros.gr, να επικοινωνήσεις με το φεστιβάλ στο programme@animasyros.gr ή μέσω της επίσημης σελίδας του animasyros 09 στο Facebook.

Περισσότερο animasyros: