Industry

Ανάβει μηχανές «Η Λιμουζίνα» του Νίκου Παναγιωτόπουλου!

στα 10

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκινά το Σάββατο στην Αθήνα τα γυρίσματα της νέας του ταινίας - μίας σουρεαλιστικής κωμωδίας που φέρει τον τίτλο «Η Λιμουζίνα».

Ανάβει μηχανές «Η Λιμουζίνα» του Νίκου Παναγιωτόπουλου!
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Flix για τα «Δεσμά Αίματος»

Δεν έχει κλείσει ούτε χρόνος από την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Δεσμά Αίματος» και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της επόμενης. Αυτό το Σάββατο, κάπου στην Αθήνα θα πέσει η πρώτη κλακέτα της «Λιμουζίνας».

Ο σκηνοθέτης δε θέλει ακόμα να ανοίξει όλα τα χαρτιά του και να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την ταινία. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι το στίγμα της: πρόκειται για μία ακόμα σουρεαλιστική κωμωδία, καθώς ο προσωρινός (;) υπότιτλος της «Λιμουζίνας» είναι «μία κωμωδία παρεξηγήσεων».

Το καστ αποτελείται από τον Νίκο Κουρή (ο οποίος μετά τα «Αυτή η Νύχτα Μένει», «Beautiful People» και «Τα Οπωροφόρα της Αθήνας» αναλαμβάνει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Παναγιωτόπουλου), η Δούκισσα Νομικού (το μεγάλο ρίσκο του σκηνοθέτη), ο Γερμανός ηθοποιός Αντριαν Φρίλινγκ, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Τάκης Σπυριδάκης, ο Παύλος Χαϊκάλης κι ο Δημήτρης Πιατάς.

Διεύθυνση φωτογραφίας αναλαμβάνει ο Κώστας Γκίκας, ήχο ο Ορέστης Καμπερίδης, σκηνογραφία ο Διονύσης Φωτόπουλος, κοστούμια η παραγωγός των ταινιών του Νίκου Παναγιωτόπουλου και σύντροφός του Μαριάννα Σπανουδάκη, ενώ το μοντάζ της ταινίας θα κάνει ο Νίκος Πάστρας. Βοηθός σκηνοθέτης θα είναι ο Kωνσταντίνος Σαμαράς.

Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Αθήνα και καταλήγουν στην Μάνη, μ' έναν ενδιάμεσο σταθμό που ο σκηνοθέτης δεν θέλει να αποκαλύψει.

Μάθαμε όμως ότι ολοκληρώνονται αρχές Ιανουαρίου, αλλά έστω κι έτσι, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υπολογίσουμε πότε «Η Λιμουζίνα» θα πάρει το δρόμο της για τις αίθουσες.

Θυμηθείτε την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Flix! «Αυτοί που πλήττουν στις ταινίες, έχουν μια πληκτική ζωή!»