Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

H Disney και η Marvel παρουσίασαν τις νέες τους ταινίες και σειρές από τώρα ως και το 2023 και το ίντερνετ δεν έχει σταματήσει να τα σχολιάζει.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2020: Ψηφίστε κι εσείς για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δώρα. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.


«WandaVision»

Η σειρά του Disney+ μοιάζει με φόρο τιμής στα sitcom του παρελθόντος, αλλά και το κλειδί του μέλλοντος της Marvel. Filmed in front of a live audience. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «WandaVision».


«Ms. Marvel»

H νέα υπερηρωίδα της Marvel θα κάνει το ντεμπούτο της στην σειρά του Disney+ στα τέλη του 2021 πριν την δούμε στο «Captain Marvel 2» τον Ιούλιο του 2022.


«What If..?»

Μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «What If?» έρχεται στο Disney+ το καλοκαίρι του 2021 με πάνω από 25 ηθοποιούς που έχουν παίξει σε ταινίες της Marvel να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες τους σε διασκεδαστικά εναλλακτικά γεγονότα στο MCU, με τον Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Watcher.


«Loki»

Ο Τομ Χίντελστον επιστρέφει στον ρόλο του «Loki» με την σειρά να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+ και θα ακολουθούμε την ιστορία του χαρακτήρα από την στιγμή που έκλεψε το Τεσσαράκτιο το 2012 και μετά.


«The Falcon and the Winter Soldier»

Η σειρά του Disney+ «The Falcon and the Winter Soldier», με τους Αντονι Μακί και Σεμπάστιαν Σταν θα κάνει την πρεμιέρα της το Mάρτιο του 2021. Μαζί τους επιστρέφει και ο Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του Βαρόνου Ζίμο.


«Encanto»

Μια νέα ταινία/μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων από την Disney έρχεται στις αίθουσες με τραγούδια από τον Λιν Μάνουελ Μιράντα.


«Lightyear»

O «πραγματικός» (κι όχι το παιχνίδι) Buzz Lightyear αποκτά την δική του ταινία με τον Κρις Εβανς να δανείζει την φωνή του στον ήρωα.


«Pinocchio»

Η Disney προχωρά με την live action εκδοχή του «Πινόκιο» με τον Τομ Χανκς στο ρόλο του Τζεπέτο σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις και θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+.


«Peter Pan and Wendy»

H live action μεταφορά του Πίτερ Παν έρχεται στο Disney+ σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λόουερι.


«Star Wars: Rogue Squadron»

H Πάτι Τζένκινς θα σκηνοθετήσει την ταινία «Star Wars: Rogue Squadron», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2023, κάνοντάς την έτσι την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη που αναλαμβάνει μια ταινία «Star Wars» (η Βικτόρια Μαχόνεϊ ήταν η πρώτη γυναίκα η οποία ήταν στην σκηνοθετική ομάδα του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», και η Ντέμπορα Τσόου σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο από την πρώτη σεζόν του «The Mandalorian)».


«Andor»

Ο Ντιέγκο Λούνα επιστρέφει στο ρόλο του Κάσιαν Αντορ στη σειρά prequel του «Rogue One» με τίτλο «Andor», η οποία θα βγει το 2022 στο Disney+.


«The Bad Batch»

Το «Star War: The Bad Batch» θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων και θα αποτελεί σίκουελ της σειράς «Star Wars: The Clone Wars».


«Clarice»

Η κλασική ταινία τρόμου, αποκτά τώρα (την τηλεοπτική της) συνέχεια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Clarice».


«Servant Season 2»

H δεύτερη σεζόν της σειράς του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν για το Apple TV+ έρχεται στις 15 Ιανουαρίου 2021.


«The Midnight Sky»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (και το μούσι του) αναζητά την ελπίδα έξω από τη Γη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Midnight Sky».


«Nobody»

Ο Μπομπ Οντενκέρκ μεταμορφώνεται σε έναν νέο action hero από τους δημιουργούς του «John Wick» και παραγωγό τον σκηνοθέτη της ταινίας «Atomic Blonde» Ντέιβιντ Λιτς.


«Shadow in the Cloud»

H Κλόι Γκρέις Μόρετζ έρχεται αντιμέτωπη με gremlins κατά την διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου.


«History of Swear Words»

Είχατε πάντα την απορία για την ιστορία των βρισιών και την πραγματική τους σημασία; Ο Νίκολας Κέιτζ παρουσιάζει τη νέα σειρά του Netflix η οποία είναι γεμάτη από βωμολοχίες.


«Cobra Kai Season 3»

H τρίτη σεζόν επιστρέφει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στον Γενάρη του 2021.


«Falling»

Η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Βίγκο Μόρτενσεν αφηγείται την περίπλοκη, δύσκολη σχέση ανάμεσα σε έναν σκληρό πατέρα και τον γιο του μέσα στα χρόνια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Falling».



Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2020: Ψηφίστε κι εσείς για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δώρα. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.